Survivor diskalifiye 2016 Survivor Efecan mı Serkay mı diskalifiye olacak?

Survivor diskalifiye 2016 Survivor Efecan mı Serkay mı diskalifiye olacak?
Survivor diskalifiye şoku. Survivor'ın bu haftaki fragmanında Gönüllüler takımında şok bir kavga gerçekleşiyor. Semih, Efecan ve Serkay'ın arasındaki kavgada diskalifiye olacak mı bu bölümde öğreneceğiz

Survivor diskalifiye şoku. Survivor'ın bu haftaki fragmanında Gönüllüler takımında şok bir kavga gerçekleşiyor. Semih, Efecan ve Serkay'ın arasındaki kavgada diskalifiye olacak mı bu bölümde öğreneceğiz. Bunun yanı sıra Acun Ilıcalı dün Serkan Ercan'ın sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. 

Survivor yeni bölümde Serkay diskalifiye olacak mı, Efecan diskalifiye oldu mu? Serkan Ercan geçtiğimiz bölümlerde yaşadığı sol bacağındaki rahatsızlık nedeni ile bir süre o şekilde yarışmaya devam etse de bir süre sonra Serkan'ın tedavi amacı ile gözlem altına alınması sağlandı. Serkan Ercan ise durum ile alakalı olarak doktor tarafından devam edemez raporu verilince Serkan Ercan sağlık sorunları nedeni ile yarışmadan elendi.cÜnlüler takımı bu haber ile şok yaşarken, takım çok büyük güç kaybı yaşadı.

Semih ile burun buruna kavgaya yaklaşan Serkay ve onları ayırmak isteyen Zafer'i Efecan'ın itmesi üzerine çıkan kavgada birilerinin diskalifiye edildiği haberleri geliyor. Sosyal medyada konuşulanlara göre Efecan ya da Serkay'dan biri diskalifiye edildi ve yeni yarışmacı adaylarından biri ya da ikisi bu yarışmacıların yerine gelebilir.

Efecan Dianzenza kimdir ?

Annesinin Türk olduğu ve babasının İngiliz olduğu öğrenilmiştir. 14 Temmuz 1990 senesinde İngiltere'nin başkenti Londra'da hayata gözlerini açmıştır. 3 yaşındayken Türkiye'ye gelmiştir ve çocukluk yaşlarını İzmir ilinin Karşıya ilçesinde geçirmiştir. 9 yaşında Karşıyaka Spor Kulübü'nün altyapısında amatör olarak futbol oynamaya başladığı öğrenildi ve 14 yaşında ise şuan Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor Kulübüne transferi gerçekleşti. Müziğe arkadaşlarının tavsiyesiyle Antalya ilinde ilk defa merhaba dedi. 2 yıl boyunca Antalya ilinde hayatını sürdürmesinin ardından spor ve müzik hayatını İstanbul ilinde sürdürdü. Geçtiğimiz senelerde ünlü DJ Volga Tamöz ile beraber bir iş yaptı ve Hopp isimli şarkıyı çıkarttı. Bu şarkının klibi 178 bin kişi tarafından izlenildi. Şu sıralarda Survivor'da yarışacağı bilgileri geldi. Efecan'ın çok iyi bir performans sergilemesi Survivor yarışmasında iyi bir dereceye gelmesi bekleniyor.

Serkay Tütüncü kimdir ?  Sosyal medya hesaplarını gerçektende çok aktif olkarak kullanan yarışmacı olan Serkay Tütüncü ismi hakkında gerçekten de çok titiz çünkü Serkay mı Serkan mı diye soranlar oluyormuş, o ada nüfus müdürünün suçu olmadığını ve bu ismi dedesinin kendisine koyduğunu dile getiriyormuş. Sportif bir yaşantısı olduğu öğre

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.