Trabzonspor Kayserispor maçı skor ve özet goller (TS- KAYSERİ) Özet

Trabzonspor Kayserispor maçı skor ve özet goller (TS- KAYSERİ) Özet
Trabzonspor Kayserispor maçı skor kaç kaç bitecek merak ediliyor. Trabzonspor Kayserispor maçı özet goller maç bitminde burada olacak.

Trabzonspor Kayserispor maçı skor kaç kaç bitecek merak ediliyor. Trabzonspor Kayserispor maçı özet goller maç bitminde burada olacak.spor Toto Süper Lig 21. hafta kapanış maçında Trabzonspor evinde Kayserispor’u ağırlayacak. 24 puanla 13. sırada olan Bordo Mavililer karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak ve ligde yükselmek istiyor. Kayserispor ise ligde 15. sırada bulunuyor. Peki, Trabzonspor – Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

Trabzon 2-0 Kayseri

Ligin 20. Haftasında evinde Akhisar Belediyespor’u ağırlayan Trabzonspor karşılaşmadan 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrılmış ve aynı puanda kalmıştı. Kayserispor ise evinde Mersin İdman Yurdu’nu ağırlamış, maçtan ise 1 – 0’lık yenilgiyle ayrılmıştı. 21. haftanın kapanış maçında karşı karşıya gelecek olan her iki takım da ligde yükselmek için uğraşıyor. Müsabakanın çekişmeli geçeceği ön görülürken, takımların hazırlıkları tamamlandı.

TRABZONSPOR – KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

15 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 20:00’da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda başlayacak olan Tranzonspor – Kayserispor karşılaşmasında hakem İlker Meral düdük çalacak. Merakla beklenen müsabaka Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

TRABZONSPOR – KAYSERİSPOR MUHTEMEL 11

Bordo Mavili takımda bugün gerçekleşecek olan karşılaşmada Mehmet Ekici, Cardozo, Okay ve Güray Vural sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken, Musa Nizam ise hastalığı yüzünden bugünkü maça çıkmayacak. Öte yandan Douglas Franco ise kırmızı kart cezalısı olduğu için bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Trabzonspor muhtemel 11: Esteban Alavarado Brown, Salih Dursun, Douglas Teixeira, Musa Nizam, Jose Bosingwa, Fatih Atik, Sefa Yılmaz, Marko Marin, Okay Yokuşlu, Yusuf Erdoğan, Muhammet Demir

Kayserispor muhtemel 11: Aziz, Cem Can, Mustafa Akbaş, Mabiala, Berkan, Samba Sow, Mijaloviç, Ömer Bayram, Lopes, Oğulcan, Oliveria

TRABZONSPOR KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bugün Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını geçtiğimiz gün tamamlayan Bordo Mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde antrenman yaptılar.

Basına kapalı bir şekilde yapılan antrenman Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri tarafından izlenirken, Başkan Muharrem Usta teknik direktör Hami Mandıralı’dan takımın son durumuyla alakalı bilgi aldı.

HÜSEYİN AVNİ AKER STADINDA 38. RANDEVU

Tabzonspor ve Kayserispor bugün gerçekleşecek olan karşılamada Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 38. Kez karşı karşıya gelecek. 37 karşılaşmada galibiyetlerde Trabzonspor’un 22-6 üstünlüğü bulunurken 9 karşılaşmada ise iki takım sahadan beraberlikle ayrıldı. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda gerçekleşen 37 karşılaşmada Trabzonspor 65 gol atarken, kalesinde 38 gol gördü.

HAMİ MANDIRALI’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Bordo Mavili takımın teknik direktörü 47 yaşındaki Hami Mandıralı bugün gerçekleşecek olan karşılaşma ile alakalı geçtiğimiz gün bazı açıklamalarda bulundu. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yeni bir sayfa açacaklarını vurgulayan Mandıralı, Trabzonspor’un ayağa kalkacağı bir sürecin başladığını dile getirdi.

Sadi Tekelioğlu’ndan görevi devralmasının ardından galibiyet yaşayamayan Hami Mandıralı, Kayserispor karşılaşmasına final gözüyle baktığını dile getirdi. Kaybedecek bir şeyleri olmadığını söyleyen Hami Mandıralı, cesur bir futbol sergileyeceklerini ve galibiyet için çarpışacaklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.