2016 Survivor Avatar Atakan kimdir ? Çağan atakan arslan biyografi

2016 Survivor Avatar Atakan kimdir ? Çağan atakan arslan biyografi
Survivor Avatar Atakan kimdir. sevilen yarışma survivor başladı. survivor 2016 ' da Avatar Atakan damgasını vurdu. peki, survivor atakan kimdir işte detaylı bilgiler...

Survivor Avatar Atakan kimdir. sevilen yarışma survivor başladı. survivor 2016 ' da Avatar Atakan damgasını vurdu. peki, survivor atakan kimdir işte detaylı bilgiler...Survivor Avatar Atakan kimdir?Survivor 2016 tüm hızıyla başladı, ödül oyununu bu hafta hangi takım kazandı.Survivor Çağan Atakan Arslan kimdir, hakkında detaylı bilgiler burada. Sivaslı olan boksör Çağan'ın lakabı Avatar. Parkur rekoru kırdı. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na giren ve eğitimine devam eden Çağan Atakan Arslan birçok defile ile dizi ve sinema filmlerinde de oynadı. Basketbolla başlayan spor hayatına küçük yaşlardan itibaren vücut geliştirme ile devam eden Arslan 17 yaşında dövüş sporlarına merak sardı.  2008 yılından sonra Kickbocks ve  Muay Thai milli takımlarında uluslararsı arenada boy gösterdi. En büyük başarılarından biri ise 2011 2011 IFMA Muay Thai dünya şampiyonluğu. 5000 Özbek’in önünde Özbekistan’da Özbek rakibini finalde nakavt ederek tarih yazdı. Profesyonel güreşde de önemli bir performans göstererek adından Soldier olarak da söz ettirdi… Kickboks hayatının en önemli olaylarından birisiyse Glory ile yaptığı anlaşma… 2014’de Glory debut yapan Atakan Arslan ilk maçını Glory 15 İstanbul’da gerçekleştirdi ve Brezilyalı Jonatan Oliveira ile karşılaştı. 3 round sonrasında usta rakibine puanla kaybetti…

Avatar Atakan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi olan Son Çıkış adlı dizide küçük bir rol almıştır. Televizyon sektöründe istediğini bulamayan Çağkan Atakan Arslan'ın ününe ün kattığı branş ise dövüş ringleri oldu. Sporcu kişiliğinden dolayı yarışmada kondisyon anlamında herhangi bir zorluk çekmeyeceği düşünülen Çağkan Atakan Arslan, özellikle hızlı oluşuyla tanınmıştır.

Survivor 2016’da kimler olacak?

Survivor 2016’da bu yıl yine ünlüler ve gönüllüler konsepti işlenecek. Ünlüler takımında Yılmaz Morgül başta olmak üzere oldukça dikkat çeken isimler yer alıyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda;  İbrahim Yattara, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Serkan Ercan, Yunus Günce, Eda Akkaya, Nagehan Karadere, Tuğba Özay, Yılmaz Morgül, Ebru Öztürk yer alıyor. Survivor Gönüllüler Takımı’nda ise; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç,Efecan Dıanzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan,  Zafer Mete, Damla Can, Serkan Tütüncü, Aylin Şanlı, Semih Öztürk bulunuyor.

Survivor programı Acun Ilıcalı’nın en çok önem verdiği proje olarak göze çarpıyor. Milyonların izlediği Survivor'da hayatta kalma mücadelesi ve yarışmacılarında hırsı ön plana çıkıyor. Survivor Türkiye’de daha önce il olarak 2005 yılında “Survivor: Büyük Macera” ismiyle Kanal D’de ekranlara geldi. Yarışmanın ikincisi “Survivor Türkiye-Yunanistan” olarak 2006’da Show Tv’de yayınlandı. Aynı kanalda 2012’ye kadar kalan yarışma sırasıyla “Survivor: Kızlar – Erkekler”, Survivor: Ünlüler - Gönüllüler (Ünlü formatı)” isimleriyle yayınlandı. Ve son olarak Survivor All Star “ ismiyle TV8’de ekranlara geldi.

Ödül oyununun kazananı Gönüllüler Takımı oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması yeni bölümü ile ekranlara geldi. Programda bu akşam yarışmacılar Ödül Oyunu için kıyasıya yarıştı. Parkur oyununda Gönüllüler Takımı oyuna iyi başlarken Ünlüler Takımı büyük şok yaşadı. Yarışmada, Gönüllüler Takımı fark atmaya başlarken Ünlüler Takımı ise arayı kapatıyordu ancak bu onlara yetmedi. Gönüllüler Takımı oyunu 10-6 kazandı ve patates mercimek ödülünün sahibi oldu.

Ünlüler Takımında Nagihan ve Yunus kavga etti

Ünlüler Takımı bugün tam anlamıyla hüsran yaşadı. Oyuna iyi başlayan Gönüllüler, Ünlülere büyük fark atarak oyunu kazanmayı bildi. Oyun esnasında sakat olan Yunus ve Nagihan arasında tansiyon yükseldi. Nagihan sakat olduğu için Yunus'a oynamaması gerektiğini söyledi ve sesini biranda yükselterek Yunus'un üzerine yürüdü. Bu hareket sonrasında takım arkadaşları ikilinin arasına girerek onları ayırmaya çalıştı. Acun'da son anda ikilinin atışmalarına müdahale ederek sakin olmalarını dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum