Survivor kim elendi Tuğba mı Yılmaz mı ( Survivor 2016 eleme işte elenen isim)

Survivor kim elendi Tuğba mı Yılmaz mı ( Survivor 2016 eleme işte elenen isim)
Survivor 2016 kim elendi sorusunun cevabı bu hafta belirlenecek. Ünlüler Gönüllüler takımı kıyasıya mücadele ediyor. Survivor' da dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kazandı. Survivor ünlülerden kim elenecek

Survivor 2016 tğm hızıyla ve çekişmesiyle devam ediyor. Bu sezon ilginç yarışmacılarla süslenen ünlüler ve gönüllüler takımlarının rekabeti zaman zaman gerginliklere yol açıyor. Bazen şiddete varacak kadar gerginlik ortamı oluştuğunda ise Acun Ilıcalı ve ekibi duruma el koyarak yapımın yarışma tadında kalmasını sağlıyorlar. Survivor 2016 bu akşam eleme gecesi ile ekrana geliyor. Tüm haftanın performanslarının değerlendirildiği gecede kaybeden takımın yarışmacıları oylarıyla bir isim belirleyecek ve eleme için belirlenen ilk aday bu yarımacı olacak. Eleme gecesinin heyecanı tüm yarışmacıları sarmış durumda. 21 Şubat eleme gecesine kimler kaldı? 21 Şubat En az sms alan yarışmacı kim?Survivor 2016 kim elendi sorusunun cevabı bu hafta belirlenecek. Ünlüler Gönüllüler takımı kıyasıya mücadele ediyor. Survivor' da dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kazandı. Survivor ünlülerden kim elenecek

Survivor da elenen isim Yağmur oldu

Survivor 2016'nın ilk eleme gecesi bu akşam yaşanacak. Ünlüler ve gönüllüler takımının bu akşam yapacağı yarışma sonucunda hangi takım knseye gidecek? Konseye ünlüler mi gönüllüler mi gidecek hep beraber izleyeceğiz. Ancak bu sezon Surivor 2016 da eleme konusunda bir ilk yaşanacak. Daha önceki yıllarda eleme gecesinde sms oylamasında yarışacak iki aday belirleniyordu. Bu sene ise aday sayısı üçe çıkacak. Daha önce olduğu gibi ada konseyinde belirlenen oylarla bir yarışmacı smse çıkacak. Daha sonra o haftanın bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan yarışmacı ikinci adayı belirleyecek. Haftanın finalinde en çok SMS alan yarışmacı da üçüncü adayı belirleyecek. Böylelikle kaybeden takımdan sms e kalan 3 kişi çıkmış olacak. Bu üç yarışmacıdan ise sms te en az oy alan yarışmacı adaya veda ederek elenmiş olacak. Survivor 2016 daki bu yenilik eleme gecelerini daha da heyecanlı kılacak.

Survivor 2016 da tüm yarışmacılar büyük ödül için yarışıyorlar. Önceki sezonlarda da görüldüğü üzere sadece fizik kuvveti yerinde olan yarışmacıların kesimn favori olması asla söz konusu değil. Bir sezon Merve Oflaz'ın nice güçlü adayları eleyip yarışmayı şampiyon olarak göğüslediğine şahit olduk. Bu sebeple bu sezonun favori yarışmacısını da belirlemek ya da tahmin etmek çok zor görünüyor. Bugüne kadar gösterilen yarışma performanslarına bakarak ünlülerin ve gönüllülerin eşit şartlarda ve kuvvette olduklarını da müşahade ettik. Dolayısıyla hangi takımın yarışmalarda galip geleceğini de kestirmek zor olmakta. Dün yapılan yarışmada ünlülerin başarılı performanslarıyla önde götürdükleri yarışmayı açık ara kaybetmeleri de gösteriyor ki hiç bir yarışmanın favorisi yok. 

Ayrıca dün yapılan yarışmada Atakan çok ağır bir kaza geçirdi. Parkurda yarışırken ayağını engele basamadığı için göğsünün üstünde engele düştü, ancak hiç bir şey olmamış gibi kalkarak yarışmaya devam etti. Zaman zaman yarışmacıların başına bu tür kazalar gelebiliyor. Geçtiğimiz sezonlarda ayağını kıran yarışmacılara dahi şahit olduk. Fakat yarışma boyunca sağlık ekibi her daim yarışmacılarla birlikte bulunuyor ve anında kaza ve olaylara müdahale edilebiliyor. Yarışmacıların "sakatım" demesi bile yarışmaya katılmama için yeterli bir sebep. Acun Ilıcalı da bu durumu "Önemli olan yarışmacıların sağlığı. Kendilerini iyi hissetmiyorlarsa kesinlikle zorla oynatmayız" diyerek konuya açıklık getiriyor.

Survivor 2016 ilk eleme gecesinde sms e hangi yarışmacılar kalacak bugünkü yarışma sonuçları belirleyecek. hangi yarışmacı sms e kaldı, Survivor SMS sonuçları bu akşam belli olacak. Adada elenen ilk yarışmacının kim olacağı henüz belli değil ancak bu akşam sms e kalan yarışmacıları öğrenmek için haberimizde kalın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.