Survivor kim elendi Ünlüler - işte adaya veda eden isim 2016

Survivor  kim elendi Ünlüler - işte adaya veda eden isim 2016
Survivor 2016 kim elendi bu akşam bu sorunun cevabına ulaşacağız. Survivor da şu an ödül oyunu oynanıyor ünlüler mi gönüllüler mi kazanacak büyük heycan devam ediyor. Survivor kim elendi açıklandığında buradan öğrenebilirsiniz

Survivor 2016 kim elendi bu akşam bu sorunun cevabına ulaşacağız. Survivor da şu an ödül oyunu oynanıyor ünlüler mi gönüllüler mi kazanacak büyük heycan devam ediyor. Survivor kim elendi açıklandığında buradan öğrenebilirsinizSurvivor 2016 kimse elendi mi? Eleme gecesinde neler yaşandı? Kim elenecek? Survivor elemeleri ne zaman gerçekleşiyor? İşte tüm detaylarıyla Survivor 2016 elemeleri....

Survivor Ünlülerden elenen ilk isim Yağmur oldu


Geçtiğimiz hafta içerisinde Survivor'un ilk dokunulmazlık yarışması yapıldı. Büyük bir rekabet ortamında gerçekleşen dokunulmazlık oyununu kazanan isim Ebru Öztürk olurken, Ünlüler tarafından elenmeye yaklaşan iki isimde belli oldu. 

Survivor 2016 eleme sisteminde olan değişikliklerden olayı elemeye yaklaşan isimlerin Survivor'dan çıkartılması için bir süre daha beklenmesi gerekiyor. 


O zamana kadar elenme durumuna yaklaşan yarışmacıları tekrar hatırlamak gerekirse; Tuğba Özay ismi en çok yazılan yarışmacı oldu. Hemen ardından ise Yılmaz Morgül elenmesi istenen ikinci aday olarak yazıldı. 

Özay, sonuca şaşırtmadığını belirtti. Yılmaz Morgül'ün elenme ihtimaline yardımcı olan isimlerden biri olan Ebru Öztürk ise, "Kalbimi kırdığı için ve söyledikleri yaptıklarının uymadığı için Yılmaz Morgül'ün ismini söylüyorum" diyerek Morgül'ün elenmesi için oy vermişti.

ELEME GECESİ NE ZAMAN YAPILDI?
Eleme gecesi 21 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşti.

2016 SURVİVOR İLK ELEME NE ZAMAN OLACAK?
İlk eleme bu hafta içerisinde gerçekleşiyor.

ELEME SİSTEMİ DEĞİŞTİ
SMS oylaması sonucunda en çok oy olan yarışmacı 3. eleme adayını belirleyen isim olacak. Aynı zamanda elemeye kalan 3 aday arasından, SMS oylamasından en düşük oyu alan yarışmacı ise Survivor 2016'ya veda edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.