Galatasaray Gaziantep maçı skor kaç kaç (GS gaziantep skor ve özet)

Galatasaray Gaziantep maçı skor kaç kaç (GS gaziantep skor ve özet)
Galatasaray Gaziantep skor maçı başladı. Peki galatasaray gaziantep skor kaç kaç olur merak konusu. Ayrıca Galatasaray Gaziantep maçı özet goller maç bitiminde burada olacak

Galatasaray Gaziantep skor maçı başladı. Peki galatasaray gaziantep skor kaç kaç olur merak konusu. Ayrıca Galatasaray Gaziantep maçı özet goller maç bitiminde burada olacakSpor Toto Süper Ligin 23. haftasında Galatasaray deplasmanda Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek. Peki, Gaziantepspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Gaziantep 2-0 Galatasaray

Süper Ligin 22. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor’u ağırlamış ve karşılaşmadan 2 – 1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Gaziantepspor ise deplasmanda Kayserispor ile mücadele etmiş, maçtan 2 – 2’lik beraberlikle ayrılmıştı. Gerçekleşecek olan karşılaşmada her iki takım da ligde yükselmek için karşılaşmadan 3 puan almak için mücadele edecek.

Sarı kırmızılılar ligde 37 puan ile üçüncü sırada bulunurken, rakip takım Gaziantepspor ise 37 puanla 11. sırada bulunuyor.

GAZİANTEPSPOR – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’de bu hafta ekranlara gelecek olan Gaziantepspor – Galatasaray maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 28 Şubat 2016 Pazar

Maç Saati: 19:00

Stat: Kamil Ocak Stadı

Maçın Hakemleri: Fırat Aydınus, Hakan Yemişken, Yusuf Bozdoğan

Yayın: Lig TV

GAZİANTEPSPOR – GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Pazar günü gerçekleşecek olan Gaziantepspor – Galatasaray maçının muhtemel 11’leri;

Gaziantepspor muhtemel 11: Karcemarskas, Barış Yardımcı, Elyasa Süme, Prince Gouano, Koray, Abuda, Abdulkadir, Larsson, Anton Putsila, Orkan Çınar, Emre Nefiz

Galatasaray muhtemel 11: Fernando Muslera, Lionel Carole, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Olcan Adın, Ryan Donk, Selçuk İnan, Umut Bulut, Lukas Podolski

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

Daha sonra gruplara ayrılan takım, prese dayalı bir pas çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü.

Ardından belirli bölümde dokuza dokuz hareketli bir pas çalışması gerçekleştiren oyuncular, devam eden kısımda sonuçlandırmaya yönelik bir çalışma yaptı.

Antrenmanın ana bölümünde ise yarı sahada taktik çalışmaların üzerinde durulduğu baskıya ve şuta dayalı bir çift kale maç yapıldı.

Toplam 70 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sağlık ekibi tarafından hazırlanan program dâhilinde tedavisinin bir bölümü Almanya’da yapıldıktan sonra İstanbul’a dönen Sinan Gümüş’ün tedavisine Florya’da devam edildi.

Hamit Altıntop, kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde bireysel çalıştı.

Galatasaray Futbol Takımı, Gaziantepspor karşılaşması için bugün saat 15.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Gaziantep’e hareket ederek mücadele öncesi bu kentte kampa girecek.

Galatasaray ile Gaziantepspor, yarın akşam saat 19.00’da Kamil Ocak Stadı’nda karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.