Survivor 2016 kim elendi Semih sms oylamasında birinci oldu! Efecan mı elendi?

Survivor 2016 kim elendi Semih sms oylamasında birinci oldu! Efecan mı elendi?
Survivor 2016 kim elendi az sonra acun ılıcalı bu sorunun cevabını yanıtlayacak. Peki, gönüllüler sms sıralmasında birinci kim oldu ve 3. isim olarak kimi söyleyecek. Survivor kim elendi merakla bekleniyor.

 Survivor 2016 kim elendi az sonra acun ılıcalı bu sorunun cevabını yanıtlayacak. Peki, gönüllüler sms sıralmasında birinci kim oldu ve 3. isim olarak kimi söyleyecek.  Survivor kim elendi merakla bekleniyor.Ülke genelinde en fazla reyting alan Survivor artık hafta'da 5 kez yayınlanacak. Cumartesi, pazar, pazartesi ve salı günleri yayınlanan Survivor artık çarşamba günleri de yayınlanacak. Bu hafta en merak edilen soru ise Survivor'da kim elendi sorusu oldu. Tüm Survivor izleyenleri Survivor kim elendi sorusunun cevabı merak etmekte. Artık Survivor'da kim elendi sorusu cevabını çarşamba günleri bulacak. Acun Ilıcalı artık Surivor kim elendi cevabını çarşamba günü açıklanacağı bildirdi.

Elenen isim Aylin oldu

Yayınlanan son bölüm'de elenenler listesine 2 isim yazıldı. Bu isimler Semih Öztürk ve Efecan oldu. Bunun ardından sms oylanmasına gidildi ve sms oylanmasının sonucu ise açıklanmayıp ertelendi. Ertelenmenin ardından Survivor kim elendi sorusu cevabını bugün bulacak. Merak edilen Semih Öztürk elendi mi sorusu Twitter'da da TT oldu. Survivor 2016'da kim elendi ve Semih Öztürk elendi mi sorusunun detaylı cevabı haber detayında yer alıyor.

SEMİH ÖZTÜRK ELENDİ Mİ

Yarışmada dikkatleri en fazla üzerine çeken yarışmacı olan Semih Öztürk adada istenmeyen adam oldu. Bunun üzerine bu hafta elenecekler listesine yazıldı ve halk oylamasına çıktı. Semih Öztürk ile beraber oylamaya giren diğer isim Efecan oldu. Semih Öztürk sevenleri ise Semih Öztürk elendi mi diye merak içerisine girdi. Bu sorunun cevabı bu gece cevap bulacak. Peki Semih Öztürk kimdir? Ütopya yarışmasından 2. olarak ayrılan ve büyük bir hayran kitlesi olan yarışmacı 1991 yılında Bursa'da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Öztürk gitar çalmayı ve şiir okumayı çok seviyor. Katıldığı Ütopya yarışmasında kendisi gibi yarışmacı olan Kurretülayn Matur ile aşk yaşayan Semih Öztürk'ün Survivor 2016'da nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu. Ütopya'da gazete satışları ile Tuncay Kes'in 2-1 önüne geçen yarışmacı SMS oylamasında kaybetmişti. Yarışmacı Survivor tanıtım fragmanında 'Bu sene Survivor'da çokça beyin ameliyatı yapacağım galiba’ sözleriyle daha çok dikkat çekti ve Semih Öztürk hayatı hakkında bilgi almak isteyen izleyiciler çoğaldı.

SURVİVOR ELEMESİ NEDEN ERTELENDİ?

Survivor elemesi artık çarşamba günleri yayınlanacak. Yayın günlerini değiştiren Acun Ilıcalı haftada 5 gün Survivor izlettirecek.  Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtını salı günü yerine çarşamba günü yanıt bulacak. TV8 kanalı Survivor finalini beklenmedik bir şekilde 2 Mart çarşamba gününe kaydırdı. 
SEMİH ÖZTÜRK'ÜN SEVGİLİSİ KURRETÜLAYN MATUR İFŞA ETTİ

Kurretülayn Matur sevgilisi Semih Öztürk'ün SMS oylaması stratejisini instagram hesabından paylaştığı şu sözlerle ifşa etmiş oldu; "Bugün günlerden #Survivor , #SemihÖztürk 'e destek olma zamanı ! Oylar sadece Semih Öztürk ' e atılacaktır. Kendisinin de isteği budur.

Yanındaki yarışmacı arkadaşlarına sempati duyabilirsiniz ama kendisi Tek Yarışmaktadır.

Semih ' e atılan oyların bölünmesini bizde kendiside istememektedir..."

Survivor'da kim elendi bu akşam belli olacak. Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2016'da bu akşam ada konseyi yaşanacak ve Gönüllüler takımından bir kişi adaya veda edecek. Survivor Gönüllüler kim elendi?Survivor'da kim elendi bugün belli olacak. Survivor'da 1 Mart tarihi yarışmada dönüm noktası olacak. 1 kişi daha adaye veda edecek. İşte Survivor kim elendi, Survivor kim elenicek, Survivor sms sonucu, Survivor oy sıralaması, Survivor sms sıralaması, survivor sms sonuçları, Survivor oylama sonucu detayları...Son zamanların en popüler yarışma programı olan Survivor son bölümü ile izleyenleri yine ekran başına kitledi. Her bölüm sonrası reyting sıralamasının en üstünde yer alan program Twitter'da da gündemden düşmemekte. Bugün yayınlanan Survivor son bölüm'de adadan yeni bir isim daha elendi. Survivor kim elendi sorusunun cevabı açıklandığı an haberimizde olacak. 

Tv8'de ekrana gelen Survivor yarışması heyecan dolu bir eleme gecesiyle bu akşam izleyicinin karşısına çıkacak. Yayın günlerini değiştiren Acun Ilıcalı, Survivor SMS sonuçları sıralamasına göre kim elendi sorusunun yanıtı artık her çarşamba akşamı belli olacağını açıkladı.

SURVİVOR GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI?

Survivor ünlüler SMS sıralaması listesini acunn.com sitesi yayınlandığında adadan ilk elenen isim de belli olmuştu. Survivor adasında ünlüler SMS sıralamasında Atakan birinci çıkmış Yağmur elenmişti. Survivor ünlüler SMS sonuçları sıralaması şu şekilde oluşmuştu;
1. Avatar Atakan
2. Eda Akkaya
3. İbrahim Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6.Mehmet
7.Ezgi Avcı
8.Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Öztürk
11. Seda Tetik
SURVİVOR 2016 İLK KİM ELENDİ?

Daha önce ada konseyinde Tuğba Özay elenme adayı olarak yazılmıştı. Yılmaz Morgül de kişisel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı tarafından eleme tahtasına not edilmişti. Survivor ünlüler SMS sıralamasında birinci olan Atakan da bir ismi elenmek üzere listeye ekledi.
Atakan 'Kişisel problemlerden dolayı isim seçmek istemiyorum. Karşı takımın ekmeğine yağ sürmek istemiyor. Hiçbir problemim olmayan sadece zayıf gördüğümden çok özür dileyerek Yağmur kardeşimi söylemek istiyorum' dedi.
Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre Yağmur en son sırada olduğu için elenen isim oldu. Survivor eleme adaylarından Yılmaz Morgül SMS sıralamasında 4., Tuğba Özay ise 9. sırada yer aldı. Avatar Atakan'ın elenmesi için adını verdiği Yağmur Öztürk ise ünlüler SMS sıralamasında 10. sırada bulunuyordu. Yağmur Öztürk Survivor 2016 adasından ilk elenen isim oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.