Beşiktaş Eskişehir maçı skor kaç kaç bitti (BJK ES ES Özet goller)

Beşiktaş Eskişehir maçı skor kaç kaç bitti (BJK ES ES Özet goller)
Beşiktaş Eskişehir maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak. Beşiktaş Eskişehir maçı skor kaç kaç olur merak konusu. Maç biitminde BJK ES ES özet goller burada olacak.

Beşiktaş Eskişehir maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak. Beşiktaş Eskişehir maçı skor kaç kaç olur merak konusu. Maç biitminde BJK ES ES özet goller burada olacak.Bir maçı eksik olan Beşiktaş, Süper Lig’de Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada yer alıyor. Türkiye Kupası’nda Konyaspor’a elenen Beşiktaş, Eskişehirspor maçını 3 puanla tamamlayıp liderle puan farkını artırmamak ve moral bulma peşinde. Beşiktaş Eskişehirspor maçında Gökhan Töre, ayak bileğindeki ödem nedeniyle forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta Eskişehirspor maçında forma giyme ihtimali bulunan 5 oyuncusu kart cezası sınırında. Bu futbolcular; Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan ve Quaresma.

BEŞİKTAŞ 3-1 ESKİŞEHİR

Beşiktaş ile Eskişehir, bu akşam 60. kez karşı karşıya gelecekler. Geride kalan 59 Beşiktaş Eskişehirspor maçında siyah beyazlıların 29 galibiyeti bulunurken kırmızı siyahlıların ise 15 galibiyeti var. İlk yarıda oynanan maçı Beşiktaş 2-1 kazanmıştı. Ve Beşiktaş, İstanbul’da oynanan maçlarda Eskişehirspor’a en son 1981′de 1-0 yenildi. O tarihten sonra oynanan 14 maçın 11′ini Beşiktaş kazandı.

BEŞİKTAŞ ESKİŞEHİRSPOR MUHTEMEL İLK 11’LER

Beşiktaş: Tolga, Beck, Delgado, Marcelo, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Quaresma, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Gomez

Eskişehirspor: Boffin, Dossa, Anıl, Ahmet, Figueras, Engin, Hadzic, Toko, Kıvanç, Emre Güral, Meye
 

Eskişehirspor mücadelesi öncesinde dün yaptıkları son idmanın başında oyuncularını etrafına toplayan Şenol hoca, “Rakiplerimizin hangi sonuçları aldığı bizi ilgilendirmiyor. Biz, şampiyon olmak istiyorsak sadece kendi karşılaşmalarımıza odaklanmalıyız. Fenerbahçe ve Konya maçlarında üst üste yaşadığımız kayıplar hepimizi üzdü. Ama artık yeni bir başlangıç yapma vakti geldi... Eskişehirspor’u yenip şampiyonluk için ilk adımı atalım. En iyi bildiğimiz şeyi yapıp kazanıp işimize bakalım” ifadelerini kullandı.

‘Sana güvenimiz tam’
Başakşehir’de çıkacakları karşılaşma öncesinde oyun planını takımın Alman golcüsü Mario Gomez’in üzerine kuran Şenol hoca, yıldız futbolcudan şovuna kaldığı yerden devam etmesini istedi. Siyah-Beyazlı formayla son golünü 22 Şubat’taki Gençlerbirliği mücadelesinde kaydeden 30 yaşındaki futbolcuya moral aşılayan Güneş, “Sana olan güvencimiz tam. Sen iyi olursan biz de iyi oluruz. Gollerine Eskişehir maçıyla devam etmeni bekliyorum” ifadelerini kullandı. 

Sınırda tam 5 isim var

Eskişehir karşısına mutlak zafer hedefiyle çıkacak olan Beşiktaş’ta bu mücadele öncesinde 5 futbolcu caza sınırında bulunuyor. Ricardo Quaresma, Andreas Beck, Olcay Şahan, Mario Gomez ve İsmail Köybaşı arasından bir futbolcu, bu akşam hakem Mete Kalkavan’dan kart görmesi halinde, takımını cumartesi günü Rizespor’la oynayacakları maçta yalnız bırakacak. 

Es Es hazırlıkları tamamlandı

Beşiktaş’ın yıldızları, Eskişehir maçının hazırlıklarını dün akşam yaptıkları idmanla tamamladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in önderliğinde basına kapalı olarak yapılan akşam çalışmasında futbolcular, taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi. Antrenmanda; sezonu kapatan Rhodolfo ve sakatlığı bulunan Gökhan Töre yer almadı. Yıldızlar, çalışmanın ardından kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.