Tuğba mı Ebru mu gidecek Survivor kim elendi merak konusu! İşte elenen o isim

Tuğba mı Ebru mu gidecek Survivor kim elendi merak konusu! İşte elenen o isim
Survivor Ünlüler takımından kim elendi yarın belli olacak. Dün yapılan ada konseyinde Survivor Ünlüler takımından en çok ismi yazılan iism Tuğba Özay oldu. Dokunulmazlık sembolünü kazanan Nagihan Ebru'nun adını söyledi.

Survivor Ünlüler takımından kim elendi yarın belli olacak. Dün yapılan ada konseyinde Survivor Ünlüler takımından en çok ismi yazılan iism Tuğba Özay oldu. Dokunulmazlık sembolünü kazanan Nagihan Ebru'nun adını söyledi. Survivor elemeye kim kaldı. Survivor 2016 programında dün akşam dokunulmazlık yarışması yapıldı. Kazanan Gönüllüler oldu. Ünlüler bir ismi eleme için seçti. Peki Survivor’da elemeye kimler kaldı? İşte o ayrıntılar... Ünlüler ve Gönüllüler arasına rekabet gün geçtikçe artıyor. Dün akşam Dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen iki grup birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ada konseyine gitti. 

Elenen isim Ebru oldu

Yapılan oylamada en çok oyu alan Tuğba Özay, SMS'e çıkacak ilk isim oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan ikinci aday olarak Ebru Öztürk'ü seçti. Ebru, Nagehan'ı ağır bir dille eleştirdi.Adada neler oluyor
Dokunulmazlık oyununu kazanan günüllüler kendi aralarında kavga etmeye devam ediyor.

Survivor 2016 ünlüler ile gönüllüler mücadelesinde genel olarak önde olan takım istisnasız ünlüler olurken bugün yaşanacak dokunulmazlık oyunu kazananın gönüllüler alması asıl başarıyı yakalamalarını sağlayacaktır. Kaybeden takımdan kimin kimi yazdığı detaylı bilgiler ile haberimizde yer alacak. İşte bu akşam sonucu şuan merak ile beklenmektedir. 2016 survivor 6 mart bölümü ada konseyi yaşananlar neler oldu

Survivor ada konseyi adasındа tanıdığı Semih Öztürk 'ün karakterine ilişkin ifşalarda bulunan Aylin Şаllı onun sinsice düşünüp planlаr yaptığını söyledi. Bir insanın Semih Öztürk kadar kötü olabilecеğini düşünemediklerini belirten Aylin Şallı onunla ilgili şunları anlattı;

-'Semih'in planları malesef ki işliyоr. Çünkü o hеm izleyiciye hem аda halkına nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyоr. Çünkü bütün gün bunlаrı düşünüyor. Yaptığı her hamlesi plаnlı ve programlı. Biz çok dulgusal olduğumuz için sinsicе düşünemiyoruz o yüzden onun aklına ayаk uydurаmıyoruz. Bir insanın gеrçekten bu kаdar kötü niyetli şeyler düşünebileceğini tahmin edemediğimiz için Semih'in еkmeğine yağ sürüyoruz.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI

TV8 kanalı Survivor finalini beklenmedik bir şekilde 2 Mart çarşamba gününe kaydırdı. Survivor ada konseyinde gönüllüler takımı eleme adayı olarak Semih Öztürk'ü çıkarmıştı. Kişisel dokunulmazlığı kazanan Gizem Kerimoğlu da elenmek üzere Efecan Dianzenza adını vermişti. Merakla beklenen Survivor yarışmasında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Önceki gün dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler ada konseyine gitti. Yapılan oylama sonucu Survivor'a bu hafta veda eden isim Aylin Şallı oldu

Konseyde yapılan oylama sonucu SMS'e çıkacak ilk isim Semih Öztürk olarak belirlendi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Gizem Kerimoğlu SMS'e çıkacak ikinci isim olarak Efecan'ı seçti.

Halkın verdiği oylarla birince olan Semih Öztürk yarışmanın kuralları gereği eleme listesinden çıktı ve yerine Serkay'ın adını verdi. Survivor'da SMS birincisi Semih Öztürk oldu, böylece Semih Özürk eleme listesinden çıkmış oldu. SMS oylamasında Damla ise ikinci oldu Semih Öztürk, Serkay Tütüncü'yü eleme listesine koydu. Damla'nın 3. adayı ise Aylin olmuştu.  

SMS'te en çok oyu alan ikinci isim Damla Can elenmek üzere üçüncü adayı Aylin olarak belirledi.

Efecan, Serkay ve Aylin'in arasında geçen oylamada adaya veda eden isim Aylin Şallı oldu.

SURVİVOR ELEMESİ NEDEN ERTELENDİ?
Survivor elemesi artık çarşamba günleri yayınlanacak. Yayın günlerini değiştiren Acun Ilıcalı haftada 5 gün Survivor izlettirecek. Haliyle salı günü yapılan SMS oylaması da çarşamba gününe kaydı. Artık Survivor finali çarşamba günleri gerçekleşecek. Survivor TV8 kanalında cumartesi, pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günleri yayınlanacak.

SURVİVOR SMS SONUÇLARI KİM BİRİNCİ OLUR?

Survivor gönüllüler SMS sıralaması ve oylama sonuçları acunn.com sitesi tarafından yarın açıklanacak. Survivor SMS sıralamasında birinci olacak isim de elenmesi için bir ismi verecek. Böylece elemeye 3 isim çıkacak. Bu durumda Survivor gönüllüre SMS sıralamasına bakılacak ve sonuçlara göre sonda olan isim elenecek.

SURVİVOR EBRU ÖZTÜRK KİMDİR?

Survivor adasında eleme adayı olarak ismi Nagihan Karadere tarafından söylenen Ebru Öztürk kimdir? Ünlü sevgilileri ile podyumda şöhreti yakalayan Ebru Öztürk yeni sevgilisi ile Survivor'a gitmeden hemen önce görüntülenmişti. Tuncay Şanlı 'nın eski sevgilisi olan Ebru Öztürk'ün son sevgilisi kimdir sorusu herkesin merakı olmuştu. Spor sahalarından podyuma transfer olan Ebru Öztürk, frikikleri ile magazin medyasında sıkça yer alan bir isim. Aşk hayatı ile de sık sık haber olan Ebru Öztürk, 1984 İstanbul doğumlu.Bir dönem Fenerbahçe voleybol yakımında forma giyen Ebru Öztürk, kariyerine model olarak devam ediyor. Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Öztürk, İstanbul Moda Haftası’ndaki bir fotoğrafı ile günlerce konuşulmuştu.

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Survivor  ada konseyinde ismi yazılan Tuğba Özay kimdir ve eski eşi ile neden boşanmıştı. Ünlü mankenin hapise girmesine sebep olan eski sevgilisi kimdir?


Tuğba Özay, 12 Mayıs 2009 tarihinde İtalya'nın Milano kentinde görkemli bir düğünle Ludovic Fattizzo ile evlendi. İtalyan damat futbol menajeriydi. Kendi dili dışında 4 dili ana dili gibi konuşuyordu ve bir zamanlar futbol oynamıştı.
Tuğba Özay kimdir İtalyan eşi olan evlliği neden boşanmayla bitti ve Tuğba Özay aslen nerelidir? Tuğba Özay hakkında merak edilen bilgileri biraraya getirdik.


Tuğba Özay ile yabancı damadın "Büyük aşkı' İtalya'da başladı. Ludovic Fattizzo ilk tanışmalarını şöyle anlatmıştı;
-"Milano'nun en güzel otellerinden birinde tanıştık. Arkadaşımı ziyarete gelmiştim. Tuğba yanındaydı. İkimizin de ortak arkadaşıymış. Tuğba'yı görür görmez ona âşık oldum. Üzerinde rengârenk, ipek bir bluz vardı. Ondan gözümü alamıyordum".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum