Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu maçı hangi kanalda?

Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu maçı hangi kanalda?
Bu sezon büyük bir heyecana sahne olan Süper Lig’de 25. haftanın açılış karşılaşmasında Trabzonspor sahasında Mersin İdman Yurdu’nu konuk ediyor. Her iki takımın da şiddetle puana ihtiyacı var. Peki, Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu maçı ne zaman?

Bu sezon büyük bir heyecana sahne olan Süper Lig’de 25. haftanın açılış karşılaşmasında Trabzonspor sahasında Mersin İdman Yurdu’nu konuk ediyor. Her iki takımın da şiddetle puana ihtiyacı var. Peki, Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Torku Konyaspor deplasmanında mücadele eden Trabzonspor karşılaşmadan 2 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Mersin İdman Yurdu ise evinde Sivasspor’u ağırlamış ve maçtan 1 – 0 galip ayrılmıştı.

TRABZONSPOR – MERSİN İDMAN YURDU MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında gerçekleşecek olan Trabzonspor – Mersin İdman Yurdu maçı bu akşam saat 20:00’da Hüseyin Avni Aker Stadında gerçekleşecek. Karşılaşmayı Halis Özkahya yönetirken, yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok yapacak. Maç Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

TRABZONSPOR – MERSİN İDMAN YURDU MUHTEMEL 11’LER

Bu akşam gerçekleşecek olan Trabzonspor – Mersin İdman Yurdu maçının muhtemel 11’leri;

Trabzonspor muhtemel 11: Esteban Alavarado Brown, Jose Bosingwa, Douglas Teixeira, Mustafa Yumlu, Sefa Yılmaz, Ramazan Övüç, Yusuf Erdoğan, Serge Akakpo, Özer Hurmacı, Marko Marin, Muhammet Demir

Mersin İdman Yurdu muhtemel 11: Muammer Zülfikar Yıldırım, Güven Varol, Mehmet Taş, Murat Ceylan, Eren Tozlu, Serol Demirhan, Gökçek Vederson, Serkan Balcı, Prejuce Nakoulma, Tita, Milan Mitrovic

TRABZONSPOR – MERSİN İDMAN YURDU MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Bugün gerçekleşecek olan Trabzonspor – Mersin İdman Yurdu maçının biletleri satışa çıktı. 3 TL’den başlayan bilet fiyatları kategori sırasına göre şu şekildedir; 500 TL, 100 TL, 15 TL, 10 TL, 3 TL.

ONUR KIVRAK’TAN ARKADAŞLARINA MORAL

Menisküs ameliyatı olan Onur Kıvrak, karşılaşma öncesinde tesislere giderek arkadaşlarına moral verdi. Arkadaşlarından galibiyet sözü alan Onur Kıvrak, teknik direktör Hami Mandıralı’nın moral konuşmasına destek olarak arkadaşlarından galibiyet sözü istedi ve kötü günleri Mersin İdman yurdu maçı ile geride bırakacaklarını söyledi.

MERSİN İDMAN YURDU İLE 18. RANDEVU

Yarın akşam gerçekleşecek olan karşılaşma ile beraber Trabzonspor ve Mersin İdman yurdu 18. kez mücadele edecekler. İki takım arasında bugüne kadar gerçekleşen 17 maçta, Trabzonspor’un galibiyetlerde 9 – 3 üstünlüğü bulunurken, 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

TRABZONSPOR’DAN TARAFTARLARA DUYURU

Trabzonspor kulübü yarın gerçekleşecek olan maç öncesinde taraftarlar için bir duyuru yayınlayarak, tribünlerde uyulması gereken kurallara yer verdi. Yayınlanan duyuru şu şekilde;

"TFF ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır. Ayrıca takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlara ulaşmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."

ÜMİT ÖZAT’TAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Ümit Özat, Trabzonspor maçı öncesinde bazı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor için 10 haftalık bir kurtuluş savaşının başladığını dile getiren Ümit Özat, bundan sonraki maçlarda hangi takım olursa olsun kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.