Köksal Baba öldü mü? Twitter'da şok iddia Köksal Baba öldü mü işte detay

Köksal Baba öldü mü? Twitter'da şok iddia Köksal Baba öldü mü işte detay
Köksal Baba öldü mü haberleri Twitter'ı karıştırdı. Köksal Baba kimdir, hakkında çıkan haberler doğru mu? Köksal Baba öldü Twitter'da TT oldu ancak bu iddia doğru değil, Köksal Baba'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Köksal Baba öldü mü haberleri Twitter'ı karıştırdı. Köksal Baba kimdir, hakkında çıkan haberler doğru mu? Köksal Baba öldü Twitter'da TT oldu ancak bu iddia doğru değil, Köksal Baba'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Köksal Baba öldü mü? Trabzonsporlu Köksal Baba namından herkese söz ettirirken bugün ismi yine gündeme geldi. Bu kez yaptıklarıyla değil öldü iddialarıyla gündeme geldi. Twitter üzerinden trend olan “Köksal Baba Öldü” haberleri herkesi şaşırttı. Peki gerçekten de Köksal Baba öldü mü?


Bugün Twitter'da TT olan Köksal Baba öldü tweet'lerinin asılsız olduğu ortaya çıktı. Bektaşoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilidi. Trabzonlu 41 yaşındaki Köksal Bektaşoğlu nam-ı diğer "Köksal Baba" sosyal medyada 800 bine yaklaşan takipçi sayısı ve komik videoları ile dikkat çekiyor.Sosyal medya fenomeni olma yolunda hızla ilerleyen ve hayran kitlesi artan Köksal Baba'nın takipçi sayısı, birçok ünlü sanatçı, siyasetçi ve futbolcuyu geride bırakırken, kendisine reklam ve film teklifleri yağıyor.
HER ŞEY 8 YIL ÖNCE BAŞLADI
Dünyada 7'den 70'e her milletten insanın kullandığı sosyal medya kendi çıkardığı şöhretleri ile de dikkat çekiyor. Bu şöhretlerden biri de Trabzonlu "Köksal Baba". Her kesimden insanın beğenisini kazanan Köksal Baba'nın sosyal medya fenomeni olma yolunda ilerlemesi 8 yıl önce Trabzon'un Ortahisar ilçesi Çömlekçi Mahallesi'nde 'Bidanem' isimli çay ocağında başladı. Asıl adı Köksal Bektaşoğlu olan 41 yaşındaki 'Köksal Baba'nın her şeyiyle yakında ilgilenen ve bugünlerde sevilen bir isim olmasına destak olan Süleyman Köse'nin ve sevenlerinin çekmiş olduğu videolar bugün internet aleminde en çok izlenen videolar arasında yer alıyor. Türkiye'nin ve dünyanın birçok yerinde takip edilmeye başlanan 'Köksal Baba'ya, sevenleri sosyal medya üzerinden, sevgilerini ve selamlarını gönderiyorlar.
ÜNLÜ YILDIZLARI GERİDE BIRAKTI
Sinirlendiğinde yumruklarını kullanan Köksal Baba'nın doğal davranışları herkesin beğenisini kazanıyor. Yaklaşık 800 bine ulaşan takipçi sayısıyla birçok ünlü yıldızı geride bırakan sosyal medya fenomeni Köksal Baba, videoları paylaşım rekorları kırsa da kameralardan çok hoşlanan biri değil. Almış olduğu birçok film, dizi ve reklam tekliflerini ise bu yüzden geri çeviriyor.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Trabzonlu 41 yaşındaki Köksal Bektaşoğlu nam-ı diğer "Köksal Baba" sosyal medyada 1 milyona yaklaşan takipçi sayısı ve komik videolarıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Her hareketi her davranışı merakla takip edilmeye başlanan "Köksal Baba" Trabzon Ramada Plaza'da düzenlenen muhteşem doğum günü partisiyle 41. yaş gününe girdi. Selim Bölükbaşı, Onay Şahin ve Sinan Yılmaz gibi yöresel sanatçıların sahne aldığı gecede elde edilen geliri çeşitli hayır kurumlarına bağışlayarak sosyal projeye de imza atan Köksal Baba'yı bu mutlu gününde Trabzon Cumhuriyet Savcısı Abdulsamed Barman, Trabzonspor eski başkan yardımcısı Ali Uzunay, eski genel sekreteri Köksal Güney ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Terzi yalnız bırakmadı. Köksal Baba'yı sosyal medyadan takip ederek Trabzon dışından doğum günü organizasyonuna gelen ve onu ilk kez görerek tanışma imkanı bulanların da katıldığı geceye Köksal Baba, kendisine ait mini akülü kırmızı aracıyla gelerek süpriz yaptı. Salonda sloganlar ve konfetilerle karşılanan 'Köksal Baba', mini aracıyla salonu dolaşarak davetlileri selamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.