CHP ve MHP'den Davutoğlu'na jet cevap!

CHP ve MHP'den Davutoğlu'na jet cevap!
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'dokunulmazlıklar kaldırılsın' çağrısına CHP ve MHP'den jet cevap geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'dokunulmazlıklar kaldırılsın' çağrısına CHP ve MHP'den jet yanıt geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 'Hodri meydan, hepsini görüşmeye varız' derken, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural'dan da 'Kürsü hariç tümünün kaldırılmasından yanayız' dedi.

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU NE DEMİŞTİ?

Öyle bir hava estirmeye çalıştılar ki AK Parti dokunulmazlıkları kaldırmaktan çekiniyor. Özellikle Kılıçdaroğlu’na söylüyorum, evet gelin hep birlikte dokunulmazlıkları kaldıralım. Meclis’te bekleyen 506 dokunulmazlık fezlekesini Meclis’e getirmeye hazırız. Madem ki meydan okudunuz, ben de hodri meydan diyorum. Arkadaşlarıma bu konuda gerekli adımların atılmasını istedim. Buradaki tek sorun 506 dokunulmazlık fezlekesini tek tek ele almamız halinde bu durum Meclis’i 4-5 ay kilitleyebilir. Anayasa’ya geçici bir madde ekleyerek şu an Meclis’e şu anda intikal eden bütün fezlekeleri bir madde ile kaldıralım. Biz hesap vermeye hazırız, hodri meydan, herkes hesabını versin.

vd.20160317124726.gif

'TERÖRİSTLERİN TAZİYELERİNE GİDENLER VARSA HESAPLARINI VERECEKLER'

Hala teröristlerin taziyelerine gidenler varsa hesaplarını verecekler. Dünyanın hiçbir yerinde teröristin taziyesine giden bir milletvekili savunulamaz. 506 fezlekesini birlikte kaldıralım, tek hamlede. Grup başkanvekillerimize de bu konuda gerekli talimatları verdim. Siyasi partilerle görüşülecek. Biz millete hesap vermekten korkmayız çünkü biz son günün hesabına inanmışız. Kılıçdaroğlu günlerdir benimle ilgili dokunulmazlık da kalksın diyor. Tamam seninki de kalksın. CHP’ninki sahte bir meydan okumadır, ben buradan hodri meydan diyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.