Bülent Arınç Hamamönü'nde, Birlik Vakfı'nın misafiri oldu

Bülent Arınç Hamamönü'nde, Birlik Vakfı'nın misafiri oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a muhalif çıkışları nedeniyle adı son dönemde Hamamönü Hareketi'yle anılan AK Parti kurucularından Bülent Arınç, Hamamönü'nde; Erdoğan'ın kurucusu olduğu vakfın misafiri oldu.

AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a muhalif çıkışları ve Başkent'in gözde mahallelerinden Hamamönü'nde ofis tutmaları nedeniyle Hamamönü Hareketi olarak anılan isimlerden Bülent Arınç, cuma namazının ardından Hamamönü'ne geldi.

Bülent Arınç beraberindeki kalabalık bir grupla, yapımı devam eden büro inşaatının yanından geçerek, Birlik Vakfı'nın misafiri oldu.

Arınç, kurucuları arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bulunduğu Birlik Vakfı'nın Hamamönü'ndeki Ankara Temsilciliği'nde dostları ile biraraya geldi.

20160318_130519.jpg

Birlik Vakfı'nda önce yemeğe geçildi. Ardından Arınç'ın bir konuşma yapması bekleniyor.

2-247.jpg

Altındağ ilçesi Hamamönü mahallesi, Başkent'in son dönemde yıldızı parlayan semtlerinin başında geliyor. AK Parti'li Suat Kılıç, Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin, Nihat Ergün gibi isimler Hamamönü'nde büro tutmuş durumdalar. Hamamönü'nde Arınç için de bir büro yapılıyor. Arınç'ın bürosunun inşaatı sürüyor. Arınç'ın bürosu, Hüseyin Çelik'in bürosu ile sırt sırta ve Birlik Vakfı'na yürüme mesafesinde.

555-001.jpg

 

Habervaktim.com özel 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum