Meclis'te hareketli saatler! CHP ve MHP ile görüştü

Meclis'te hareketli saatler! CHP ve MHP ile görüştü
AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili bugün CHP ve MHP gruplarını ziyaret ediyor.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Naci Bostancı CHP ve MHP ile görüştü.

Randevularda dokunulmazlıklar konusu ele alındı.

CHP'DEN AÇIKLAMA

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, saat 14.30'da CHP'yle dokunulmazlıklar hakkında görüştü. AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ile CHP Grup Başkanvekili Levent Gök bir araya geldi. Görüşmede Bostancı'ya AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün de eşlik ediyor. 

Gök toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Önerilerini yetkili kurullarımızda görüşerek, tekrar bir araya gelmeyi kararlaştırdık. Yetkili makamlarımızın yapacağı değerlendirmelerden sonra biz de görüşlerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. En kısa zamanda görüşlerimizi paylaşacağız" dedi.

OKTAY VURAL: 83. MADDE İLE İLGİLİ MHP ADIM ATMAYA HAZIR

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Öncelikle terörle ilgili fezlekeler karma komisyonda görüşülerek Genel Kurula indirilmeli, siyasi irade bu konuda tavır oluşturmalıdır. Ondan sonra dokunulmazlıklarla ilgili geçici değil kalıcı çözüm, Anayasa 83. madde, bu konuda MHP adım atmaya hazır." dedi.

Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı olduğunu anımsatarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri rahmet ve şükranla andığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.