Erdoğan İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin'le görüştü

Erdoğan İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin'le görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin ile telefonda görüştü. Rivlin, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının ardından yaralıların tedavisi ve cenazelerin nakli konusunda Erdoğan'a teşekkür etti.

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak Ankara ve İstanbul'daki son terör saldırılarını kınadı ve taziyelerini iletti.

Rivlin, İstanbul'da terör saldırısında hayatlarını kaybeden ve yaralanan İsrail vatandaşlarıyla ilgili konularda gösterilen özen ve ilgiden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin, pazar günü kendisine taziye telgrafı gönderen Erdoğan'ı bugün telefonla aradı.

İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin'in, İstanbul'daki terör saldırısında hayatlarını kaybeden İsrail vatandaşlarının naaşlarının nakli, ayrıca yaralanan İsraillilerin tedavisi ve nakli konularında gösterilen özen ve ilgiden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini ilettiği kaydedildi.

Erdoğan'a, kendisine gönderdiği telgraftan dolayı da teşekkür eden Rivlin'in görüşme vesilesiyle, Ankara ve İstanbul'daki son terör saldırılarını kınadığı, Erdoğan'ın şahsında tüm Türkiye'ye taziye dileğinde bulunduğu belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.