Instagram web sürümüne yeni özellik geldi

Instagram web sürümüne yeni özellik geldi
Instagram’ın aslında mobil uygulama sürümlerinde bulunan faydalı bir özelliğe kavuştu. Instagram web sitesi artık daha kullanışlı.

Eğer Instagram’ın web sitesine girip kullanıyorsanız, orada sadece profilinize girebileceğinizi, ana sayfanızı görüp, arama yapabileceğinizi biliyorsunuzdur. Yani birçok özellik aslında eksik.

Artık Instagram mobil uygulama sürümünde bulunan bildirimler sekmesi,internet sitesi üzerine de eklendi.

Konuşma balonu içinde kalp simgesiyle, profil butonunun sol tarafına yerleşen yeni özellik ile birlikte, aynı akıllı telefonlarımızda olduğu gibi, son dönemde olan takip bildirilerini, etiketlemeleri, beğenileri ve yorumları görebileceğiz.

Instagram web arayüzü hala eksik

Bu yenilik Instagram web sitesini kullanmaktan zevk alacağınız anlamına gelmiyor ancak sitenin giderek daha kullanışlı olmaya başladığının işareti.

Mobil sürüme bakıldığında, web arayüzünden farklı olarak Ara ve Keşfetsekmesini görüyoruz. Ayrıca internet üzerinde etkinlik sekmesi, sadece sizin paylaşımlarınızla alakalı olarak içerik gösteriyor.

Bu tarz eksik özellikler ve fotoğraf ekleyebilmenin de gelmesi, ilerideInstagram’ı tarayıcalarda da kullanılan bir platform yapabilir. Ancak böyle bir gelişme, yakın zamanda olacak gibi gözükmüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.