Akşener'den iddialı terör çıkışı!

Akşener'den iddialı terör çıkışı!
Meral Akşener, "Buradan iddia ile söylüyorum ki MHP iktidarında terörün beli 6 ay sonra kırılmazsa geldiğimiz gibi gideriz" dedi.

Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, "Buradan iddia ile söylüyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında terörün beli 6 ay sonra kırılmazsa geldiğimiz gibi gideriz" dedi.

Akşener, 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Konferans Salonu'nda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. MHP'yi iktidara taşıyacaklarını dile getiren Akşener, "Buradan iddiayla söylüyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında terörün beli 6 ay sonra kırılmazsa geldiğimiz gibi gideriz.

MHP iktidarında o gariban çocuklara el sürecek, onu aklından geçirecek hiç kimse olmayacaktır. Çünkü bedelini bilirler. Biz iktidar olduğumuzdan bir hafta sonra kadına şiddetin ortadan kalkacağına söz veriyorum. MHP iktidarında demokrasi, ekonomi, hukukun üstünlüğü, büyümenin 6-7 olması ve tabana yayılması konusunda en küçük başarısızlık yaşanmayacağını biliyorum. En kısa sürede bu eksiklikleri gidereceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu. Türkiye'de yıllardır siyasetin önünü tıkayanın siyasi partiler yasası olduğunu öne süren Akşener, "Biz bu yasayı demokrasiye uygun hale getireceğiz. Kendi parti tüzüğümüzü de demokrasiye uygun hale getireceğiz. Milletvekilliklerini iki dönemle sınırlandıracağız." ifadesini kullandı. Akşener, konuşmasının ardından kendisini destekleyen il başkanlarıyla sahnede hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.