"Malını mülkünü istemiyoruz''

"Malını mülkünü istemiyoruz''
Oya Başar çocuklarının eski eşi Levent Kırca'nın mirasını neden istemediklerini açıkladı. Başar, çocuklarının bilmedikleri bir parayı almak istemediklerini söyledi.

 Oya Başar, Levent Kırca’dan olan oğlu Umut ile kızı Ayşe'nin babalarının mirasını reddetmeleriyle ilgili açıklama yaptı.

İki kardeşin, Levent Kırca'nın borçlarını üstlenmemek için bu kararı aldığı iddiası üzerine, aile adına Oya Başar bir açıklama yaptı. Başar, söz konusu davanın sadece Umut ve Ayşe değil, Levent Kırca'nın ilk evliliğinden olan oğlu Oğulcan tarafından da açıldığını ileri sürdü.

"LEVENT'İN MALINI MÜLKÜNÜ İSTEMİYORUZ"

Başar, “Biz Levent'in malını, mülkünü istemiyoruz. 10 yıldır zaten maddi bir alışveriş olmamıştı çocuklarıyla arasında. Yani 10 yıl önce kopardık maddi anlamda aramızdaki her bağı. Oğulcan'la kurdukları şirketle ne iş yaptıklarını da bilmiyorduk.

BİLMEDİĞİMİZ BİR PARAYI KABUL ETMEK İSTEMEDİK

Çocuklar bilmediğimiz bir parayı kabul etmek istemedi. Onlara kalan tek şey babalarının adı. Borç harç varsa da Levent ile Oğulcan'ındır, o konuda bilgimiz yok. Cenazenın ardından biz eve gitmedik, Oğulcan gidip evi boşaltmış. Onların şirketi, varsa da onların borcu. Ayrıca miras reddi için ilk davayı da bildiğim kadarıyla Oğulcan açtı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.