İşte Ronaldo'nun Türk Telekom'dan aldığı para

İşte Ronaldo'nun Türk Telekom'dan aldığı para
Türk Telekom'un 4.5G reklamlarında oynayan Cristiano Ronaldo'nun 2 milyon Euro ücret aldığı iddia edildi.

1 Nisan itibariyle GSM operatörleri 4.5G’ye geçişi tamamlarken, birbirinden farklı reklam kampanyalarıyla da fark yaratmaya çalışıyor.

Türk Telekom Grubu, yeni dönemi ve 4.5G’yi anlatmak için dünyanın en ünlü futbolcularından Real Madrid’in oyuncusu Cristiano Ronaldo ile anlaştı.

Türk Telekom’un 4.5G reklamlarında oynayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun 2 milyon Euro ücret aldığı iddia ediliyor.

Konuyla ilgili olarak şirket bilgi vermezken, Ronaldolu reklamların yaklaşık 1 ay daha TV’lerde ve internette gösterileceği belirtiliyor. 

İNTERNET ONDAN SORULUYOR

Telekom sektörü ünlü yıldız Cristiano Ronaldo için yabancı değil. Cristiano Ronaldo, bir süre önce İsrailli bir telekom firmasının da reklamlarında rol aldı. Reklamda operatörün abonelerine sunduğu internet erişim hızı “Faster than Ronaldo” sloganıyla anlatıldı.

210 MİLYON EUROSU VAR

Cristiano Ronaldo, dünyanın en çok kazanan sporcularının da başında geliyor. Portekizli yıldızın kişisel servetinin 210 milyon Euro’yu aştığı tahmin ediliyor. Şampuandan cep telefonuna dünyaca ünlü birçok markanın da reklamlarında rol alan Ronaldo, en çok Nike firmasından para kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.