'Teröristi ayırmak, teröre manevi destektir'

'Teröristi ayırmak, teröre manevi destektir'
Bakan Bozdağ, terör örgütleri arasında ayrım yapmanın teröre manevi destek çıkmak olduğunu savundu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, adları, hedefleri ve eylemleri ne olursa olsun bütünterör örgütlerinin lanetli olduğunu belirterek terör örgütleri arasında ayrım yapmanın teröre manevi destek çıkmak olduğunu savundu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Bozdağ, Türkiye'de eylem yapan terör örgütleri ve onların destekçilerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir hedefine ulaşamayacağını kaydetti.

Bakan Bozdağ'ın mesajları şöyle: "Adları, hedefleri ve eylemleri ne olursa olsun bütün terör örgütleri, lanetlidir ve de lanetlenmelidir. Adlarına, hedeflerine ya da eylemlerine göre terör örgütleri arasında ayrım yapmak, teröre prim vermektir ve teröre manevi destek çıkmaktır. Adları, hedefleri ve eylemleri olursa olsun bütün terör örgütleri, insanlığa düşmandır ve insanlığa karşı suç işleyen vahşi örgütlenmelerdir. Tarih boyu terörle elde edilmiş hiçbir başarı olmadığı gibi hedeflerine ulaşmış hiçbir terör örgütü de yoktur. Bundan sonra da olmayacaktır. Türkiye'de eylem yapan terör örgütleri ve onların destekçileri, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir hedefine ulaşamayacaktır."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.