Kılıçdaroğlu'ndan terörle mücadeleye köstek

Kılıçdaroğlu'ndan terörle mücadeleye köstek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin terör politikasına yine destek vermedi.

"Amacımız, tam demokrasiyi Türkiye'ye getirmek, tam demokrasiyi Türkiye'ye yerleştirmek. Zorluklarını biliyoruz ama zorlukları hep birlikte mücadele ederek aşacağız." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile bir süre görüşen Kılıçdaroğlu, daha sonra "Büyük Buluşma Trakya" toplantısı öncesinde gazetecilere açıklama yaptı.

SİVİL KURUMLARI DİNLEYECEK

Ankara'da sivil toplum örgütlerinin katılımıyla, "Büyük Buluşma" adını verdikleri bir toplantı gerçekleştirdiklerini, bu toplantıda Türkiye'nin içinde bulunduğu koşulların değerlendirildiğini ve 16 madde halinde STK'lara, meslek odalarına ve sendikalara bildirildiğini anlattı.

DAHA ÖNCE TERÖR YOKMUŞ

"Orada sadece ben konuşmuştum, şimdi büyük buluşmayı Türkiye genelinde belli bölgelerde gerçekleştiriyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, bu kez sivil toplum kuruluşları, meslek kuruluşları ve sendikan temsilcilerini dinleyeceklerini kaydetti.

Kılıçdaroğlu, "Amacımız, tam demokrasiyi Türkiye'ye getirmek, tam demokrasiyi Türkiye'ye yerleştirmek. Zorluklarını biliyoruz ama zorlukları hep birlikte mücadele ederek aşacağız. Türkiye'nin gündeminde terör sorunu var. Türkiye'de terörün bu noktaya gelmesinin tek sorumlusu Adalet ve Kalkınma Partisidir. Türkiye Cumhuriyeti'ni gayrı meşru bir organla muhatap kıldılar, terör örgütleriyle masaya oturdular. Şimdi 'mücadele ediyoruz' diyorlar. Terör örgütleri kentleri, illeri, ilçeleri silah deposu haline getirirken 14 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyordu? Bunun sorgulanması lazım. 2002'de terörsüz bir Türkiye devraldılar ama bugün Türkiye kan gölüne dönmüş durumda." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.