Esnaflardan Başbakan Davutoğlu’na destek

Esnaflardan Başbakan Davutoğlu’na destek
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başlattığı, kampanyaya vatandaşlar destek verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başlattığı, "Bireysel ve toplumsal psikolojimiz için hiç çıkmadığımız kadar sokaklarımıza çıkalım. Hiç gitmediğimiz kadar esnafımızın yanına gidelim" kampanyasını sonuna kadar desteklediklerini belirten Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, "Sayın Başbakanımızın bu çağrısını ve kampanyasını destekliyoruz. Bu kampanya ülkemiz ve insanımız için çok iyi olacak" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçtiğimiz Salı AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Bu sokaklar bizim, bu diyar, bu şehirler, bu insanlar bizim. Hiç gitmediğimiz kadar esnafımızın yanına gidelim. Alışveriş yapmayacaksak bile yoldan geçerken gördüğümüz her esnafa bir selam verelim" çağrısına esnaflardan tam destek geldi.

Başbakan Davutoğlu'nun bu çağrısı üzerine bir açıklama yapan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, "Hemşehrimiz ve esnaf dostu Sayın Başbakanımızın birlik, beraberlik içeren bu sözlerini sonuna kadar destekliyoruz. Bu kampanya ülkemiz ve insanımız için çok iyi olacak. Bilindiği üzere ülkemizde yaşanan terör olayları piyasaları ve biz esnafları olumsuz etkiledi ve alışveriş kesildi. Yaşamın normalleşmesi ve bozulan psikolojilerin düzelmesi için Sayın Başbakanımızın başlattığı bu kampanyaya sahip çıkmalı ve hayata sımsıkı sarılmalıyız" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖNEMİ

Yaşanan tüm olumsuzlukların ilacının birlik ve beraberlik olduğunun altını çizen KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, "Ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı verilecek en güzel cevap, "Hepimiz Kardeşiz" sloganı olacaktır. Maalesef Doğu ve Güneydoğu'daki vatandaşlarımız aylardır sokağa çıkma yasağı nedeniyle çarşıya, pazara çıkmayı unuttular. Ülkemizin diğer yerlerindeki vatandaşlarımızda Ankara ve İstanbul'da yaşanan üzücü patlama olayları ve gelen şehit haberleriyle sarsıldı, psikolojileri bozuldu. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ümidimizi kaybetmeden ekonomimizi canlandırmalıyız. Birlik beraberliğimize sahip çıkarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Her bir vatandaşımızın esnaf ziyaretleri yaparak kaynaşmasını ve ihtiyaçları doğrultusunda da alışverişlerini yapmalarını öneriyorum" diye konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.