Vay sapık vay!

Vay sapık vay!
Aydın’ın Yenipazar ilçesinde 82 yaşındaki yaşlı adam, 14 yaşındaki erkek öğrenciye zorla oral seks yaptırdığı iddiası ile tutuklandı. Cinsel taciz, emniyete yapılan bir ihbarla ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Yenipazar’da ilköğretim 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki İ.T isimli erkek öğrenci, arkadaşıyla sohbet ettiği esnada, 2 yıldır aralıklarla 82 yaşındaki Y.E’nin kendisine bazen para karşılığı, bazen de zorla oral seks yaptırdığını öne sürmesi, cinsel istismar rezaletini ortaya çıkardı. İ.T’nin kendisine anlattıklarını ailesiyle paylaşan arkadaşı, anne ve babası ile durumu hemen emniyete bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Sosyal hizmetlere bağlı bir uzman eşliğinde İ.T’nin ifadesini aldı. 2 yıldır yaşadığı her şeyi polise anlatan İ.T’nin verdiği bilgiler üzerine Cumartesi gecesi saat 02.00 sularında 82 yaşındaki Y.E’nin evine baskın yapıldı.

Evinden alınarak emniyete götürülen 82 yaşındaki Y.E’nin, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti. Y.E ifadesinde; “Ben böyle bir şey yapmadım. İ.T’nin ailesi benden para istedi. Ben çocukları severim” sözleriyle kendisini savundu. Öte yandan, cumartesi günü olması nedeniyle nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkartılan 82 yaşındaki Y.E, küçük yaştaki çocuğa oral yolla cinsel istismar suçunu işlediği gerekçesiyle tutuklanıp Nazilli Kapalı Cezaevine konuldu.

Anne ve babasının ayrı yaşadığı öğrenilen 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi İ.T’nin başından geçenleri haber alır almaz harekete geçen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Yenipazar’a bir heyet yollayarak inceleme başlattığı öğrenildi. Özürlü olduğu ifade edilen babası V.T ile yaşayan İ.T’nin, yapılacak değerlendirme sonucunda devlet himayesine alınacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.