Dünya Türk pilotların peşinde!

Dünya Türk pilotların peşinde!
Türk pilotları uluslararası havayolları firmalarının radarına girdi.

Katar Havayolları'nın ardından Norwegian Airways de yeni alacağı pilotları Türkiye'den seçmeye karar verdi. Firma pek çok pilota e-mail atarak iş teklifinde bulunurken, 18-­19 Mayıs tarihlerinde pilotlarla yüzyüze görüşmeler de yapacak.

Uluslararası havayolu şirketlerinin yeni gözdeleri Türk pilotlar oldu. Katar Havayolları'nın ardından Norveç firması Norwegian Airways de Türkiye'de pilot arayışına girdi.

Airporthaber'in özel haberine göre, Havacılık sektörünün gün geçtikçe büyümesi ve yeni uçakların filolara dahil edilmesi son dönemde özellikle pilot ihtiyacını üst seviyeye çıkardı. 
Cazip ücretler ve bir takım imkanlar sunarak pilotları kendi şirketlerinde çalışmaya ikna etmeye çalışan havayollarının son dönemdeki en gözde duraklarından biri de Türkiye oldu. Körfez havayolu şirketi Katar Havayolları, 12-­13 Nisan'da Türkiye'de pilotlara yönelik bir road show gerçekleştirecekken, bir hamle de Norwegian Airways'ten geldi. Asya ülkelerinde pilot arayışlarına devam eden Norwegian, 18-­19 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da Türk pilotlarla görüşmeler yapacak.
Bir çok pilota internetten e posta yoluyla ulaşan havayolu şirketi, pilotları iş görüşmesine davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.