Beştepe'de 9.5 saat süren mesai

Beştepe'de 9.5 saat süren mesai
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, haftanın "devlet günü" olarak adlandırıldığı günündeki mesaisi 9.5 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güne Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli illerde görev yapan polis memurlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ederek başladı. Saat 12.10'da başlayan ve 1 saat 10 dakika süren programda Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde süren terör operasyonları, "paralel yapı" ile mücadele, Suriye krizi ve Avrupa Birliği ile sığınmacı anlaşmasına yönelik önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul etti. Görüşmede, terörle mücadele başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası meseleler masaya yatırıldı. Erdoğan, ardından Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Mladen İvaniç ile Külliye'de görüştü. 1 saat 10 dakika süren görüşmede iki ülke ilişkileri ele alındı.

Daha sonra Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul etti. İki liderin 1 saat süren görüşmesinde gündemdeki konular değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından Başbakan Davutoğlu'nun resmi davetlisi olarak Türkiye'ye ziyaret gerçekleştiren Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdiç'i Külliye'de kabul etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, günlük resmi programını Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul ederek kapattı. 2 saat süren görüşmede Orgeneral Akar, terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar hakkında son bilgileri aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun mesaisi 9.5 saat sürdü.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.