Diriliş Ertuğrul bomba gibi bir bölümle geliyor

Diriliş Ertuğrul bomba gibi bir bölümle geliyor
TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, 54. bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Yeni bölümde nefesler tutulacak, Ertuğrul savaş için hazırlanıyor.

 

 

Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Diriliş Ertuğrul 54. bölümünde neler olacak? İşte merak edilenler.

Diriliş “Ertuğrul”un 52. ve 53. bölümlerinde Gümüştekin ve Aytolun’un bütün yaptıkları ortaya çıkmış, Selcan’ı öldürmek için yola çıkan Aytolun, büyük bir sürprizle karşılaşmıştı. Hayme Ana, hiç beklemediği bir anda Aytolun’un karşısına çıkarak bütün yaptıklarını bildiğini söylemiş, Aytolun ise Goncagül ile birlikte yaşananların şokuyla hançerini Halime’nin boğazına dayayarak onu öldürmekle tehdit etmişti. Fakat Aytolun, Rahman tarafından öldürülmüş, Goncagül ise kaçmıştı. 

Goncagül’ün peşine düşen Selcan, Gündoğdu’nun kolu için aradığı mantarı orada buldu. Diğer yandan Ertuğrul Gümüştekin’i obaya getirdi ve mahkemeye çıkarılan Gümüştekin bütün suçlamaları reddetti.

Ancak şahitler, Gümüştekin’in kardeşi Aytolun ile birlikte yaptıkları her şeyi anlattılar ve Gümüştekin’in infaz edileceği sırada Saadettin Köpek, obaya gelip suçlunun kendisine teslim edilmesini istedi.

Ancak Ertuğrul buna karşı çıkarak Saadettin Köpek’in diretmesine rağmen Gümüştekin’i öldürdü. Saadettin Köpek’in bu yaşanılanlar karşısında öfkelendi.

Diriliş Ertuğrul'un 54. bölümünde, "Obada niçin kutlamalar yapılır? Gündoğdu ile ilgili şok edici olay nedir? Ertuğrul toyda hangi meseleyi açar? Noyan ile birlikte olan Goncagül’un planları başarıya ulaşabilecek midir? Obadaki gizli hain kimdir? Ertuğrul, Noyan tarafından kıstırılan Dündar ve Yiğit’i kurtarabilecek midir?" Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul'un 54. bölümünde…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum