Diriliş Ertuğrul'da Gündoğdu ayrıldı mı?

Diriliş Ertuğrul'da Gündoğdu ayrıldı mı?
TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'la ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Gündoğdu rolünü oynayan Kaan Taşaner'in sette geçirdiği bir kaza yüzünden kolu kırılmıştı. Bir süredir dizinin çekimlerinde yatakta hasta rolünde geçiren Gündoğdu rolündeki Taşaner'in ayrıldığı ve kendisine başrol verilen yeni bir dizinin çekimlerine başladığı iddia edildi.

SON BÖLÜMLERLE NELER OLDU?

Gündoğdu ölümün döşeğindedir. Öğrendikleri Gündoğdu’yu çok yaralamıştır. Özellikle de evleneceği Goncagül’ün de babası Gümüştekin Bey gibi hain çıkması Gündoğdu’yu daha da derinden etkilemiştir. Gündoğdu’nun kolunda çıkan çıban duydukları üzerine bir günde şişmiş ve davul gibi olmuştur. Gündoğdu’nun çıbanı artık kemiğe dayanmıştır ve kurutulup tedavi edilmediği takdirde kana karışıp Gündoğdu’yu ölüme kadar götürebileceği söylenmektedir. Nitekim Gündoğdu’nun babası Süleyman Şah da bir çıbandan çok çekmiş ölüm döşeğinde yatmıştır. Son olarak Gündoğdu tedavi için Erzurum'a gitmek için yola çıkmıştır. 

Diriliş Ertuğrul’dan ayrılan Kaan Taşaner, yeni projesinde sevgilisi Selin Şekerci ile kamera karşısına geçecek. Çiftin başrolleri paylaştığı “Rengarenk” adlı dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacağı ve Haziran'da izleyiciyle buluşacağı iddia edildi. 

hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.