Diriliş Ertuğrul'da tehlikeli plan!

Diriliş Ertuğrul'da tehlikeli plan!
TRT 1'in hayranlıkla izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta yine bomba bir bölüm izleyicilerle buluşacak. Ertuğrul'dan kurtulan Noyan'ın yeni planı ne olacak? Yeni bölümle ilgili tüm detaylar burada...

 

 

Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Turgut, Noyan'ın eline düşüyor. Turgut ve Yiğit arasında neler geçecek? Diriliş Ertuğrul 56. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

 Ertuğrul ve alpları, Noyan’a engel olamamıştır. Ertuğrul’un bütün çabalarına rağmen Noyan, bir kez daha kurtulmayı başarmıştır. İşte Diriliş Ertuğrul son bölümde yaşananlar; 

Boğaç ise Saadettin Köpek’e, bilgi taşımaya devam etmektedir. Diğer yandan Gündoğdu’dan boşalan alp başı görevine Sungur Tekin, getirilmiştir. Sungur Tekin, alplarla, alp başı olarak yeni dönemde neler yapacaklarını konuşur. Toyda Ertuğrul’un Bizans sınırına göç etme fikrine sıcak bakmayan Tuğtekin, bu meseleyi Sungur Tekin’le baş başa konuşarak çekincelerini anlatır. Ertuğrul obaya dönerek Yiğit ve Dündar’ın kaçırıldığını haber vermiştir. 

Yiğit’in Noyan tarafından kaçırıldığını öğrenen Halime, fenalaşarak bayılır. Bu durum doğumu tetikleyerek Halime’nin erken doğum yapmasına neden olur. Ertuğrul ve Halime’nin bir erkek evlatları olmuştur. Ertuğrul oğlunun adını Gündüz koyar. Saadetin Köpek, Boğaç’ın getirdiği bilgilerle yeni planlar kurar.
TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Saadettin Köpek,Konya’ya kime mektup yazar? Noyan’ın eline düşen Turgut’u, neler beklemektedir? Turgut’la Yiğit arasında neler konuşulur? Saadettin Köpek, obaya niçin gelir? Saadettin Köpek, Sungur Tekin’le başbaşa konuşup ona hangi görevi verir? Tuğtekin’i şok edenolay nedir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 56. Bölümde..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 Ertuğrul hem obanın hainlerden temizlenmesi, hem de baharla birlikte göç etme vakitlerinin geldiğini düşünmektedir. Bizans sınırına göç etme fikrini toyda iki obanın da beylerine açıklar. Ancak iki obanın beyleri de Ertuğrul’un Bizans sınırına göç etme fikrine karşı çıkmışlardır. Ertuğrul ise annesine ve ağabeylerine, gerekirse Bizans sınırına tek başına gideceğini söyler. Bütün bu yaşanılanların dışında, Gündoğdu’nun kolundan dolayı alpbaşı görevini bırakmak zorunda kalması, Hayme’yi derinden üzmüştür. Gündoğdu, kolunu hekimlere göstermek için annesiyle birlikte Erzurum’a gider.

Diğer yandan Saadettin Köpek, kendisine sığınan Goncagül ile yeni planlar yapar. Goncagül ve Noyan’ı Ertuğrul’a karşı kışkırtır. Saadettin Köpek, Noyan’dan, Yiğit ve Dündar’ın obaya gelmeden kaçırılmasını istemiştir.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Noyan, Dündar ve Yiğit’i yakalayabilecek midir? Ertuğrul ve Noyan karşılaşmasında neler yaşanacak? Boğaç’ın, Saadettin Köpek’e ulaştırdığı haber nedir? Goncagül ve Noyan arasında neler yaşanacak? Yiğit’in herkesi sarsan kararı ne olacaktır?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.