AK Partili Demir'den kavga açıklaması

AK Partili Demir'den kavga açıklaması
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, her fırsatta terör örgütlerinin savunuculuğunu ve sözcülüğünü yapan vekillere sert bir dille yüklendi. Anayasa Komisyonu'nda yaşanan kavgayla ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM AnayasaKomisyonu'ndaki kavgaya ilişkin, "Dağda, şehirlerde, hendek kazarak elde edemediklerini Anayasa Komisyonu'nda elde etmeye çalıştılar ama biz buna müsaade etmeyeceğiz. Dokunulmazlıkların kalkması noktasında üzerimize düşeni yapacağız." dedi.


Demir, partisinin il başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, teröristlerin boş durmadığını Türkiye'nin, birliğini, beraberliğini, dirliğini bozmak için kasabalarda, köylerde, ilçelerde çukur kazdıklarını ancak başaramadıklarını belirtti.

"En çok şehit veren bir ilin milletvekiliyim"

Türk milletinin hep sabrettiğini kendilerinin de Genel Kurul'da sabırlı davrandığını anlatan Demir, şöyle konuştu:


"Dün Anayasa Komisyonu'nda bir toplantı vardı. Ben TBMM Anayasa Komisyonu üyesi değilim. Milli Savunma Komisyonu üyesiyim. Ancak en çok şehit veren bir ilin milletvekiliyim. Burada evlere, ocaklara nasıl ateş düştüğünü, annelerin ve babaların nasıl metanetle evlatlarını kara toprağa verdiğini de biliyorum. Bu duyarlılıkla, hassasiyetle ben de orada bulunmak istedim. Dağda, şehirlerde hendek kazarak, elde edemediklerini Anayasa Komisyonu'nda elde etmeye çalıştılar ama biz buna müsaade etmeyeceğiz."

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.