Bakan Eroğlu'ndan HDP çıkışı

Bakan Eroğlu'ndan HDP çıkışı
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açıklamasında dokunulmazlıkların kalkmasının ardından terör yanlısı HDP'li vekillerin kanun karşısına çıkacağını dile getirdi.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin her zamankinden daha güçlü olduğunu dile getiren Eroğlu, "Terörlemücadelede en etkili mücadeleyi şu anda Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti yürütmektedir. Eskiden istihbaratı başka ülkelerden gelirdi, yanlış koordinatlar verilirdi. Şimdi bizim dünyada 6 ülkede olan insansız uçaklarımız var. Kandil'deki mağarayı tespit ediyor ve mağaranın kapısını bombalayıp kapatacak şekilde çalışmalar yapılıyor.” dedi.

“Şanlı bayrağımız Türkiye'nin her yerinde dalgalanıyor, dalgalanacak”

Terör örgütü zaten son çırpınışlarını yaptığını vurgulayan Eroğlu, “Biz büyüyen Türkiye'de her taraftayız. Ben geçen gün Kilis’te, önceki gün sınırda kahraman askerlerimizleydik. Diyarbakır, Sur'a gittik, Şanlıurfa'ya gittik. Şanlı bayrağımız Türkiye'nin her yerinde dalgalanıyor, dalgalanacak" diye konuştu.  

"Herkesin dokunulmazlığı kalkacak"

Dokunulmazlık zırhıyla istediklerini yaptıklarını dile getiren Eroğlu, "Biz dedik ki, biz dahil hepimizin dokunulmazlıkları kalksın, terör örgütüne destek veren, arabasıyla onlara silah götüren, bomba götüren hainler gerekirse mahkeme huzuruna çıksın dedik. Onlar bunu bildikleri için ve bunu önlemek için her türlü saldırıyı yapıyorlar. Dokunulmazlık kanunu değiştirilecek. Ben dahil, herkesin dokunulmazlığı kaldırılacak. Bir suçumuz varsa gideceğiz mahkemeye. Onları da kanuna teslim edeceğiz" dedi. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.