Vali'den Jirki Aşireti Liderine ziyaret!

Vali'den Jirki Aşireti Liderine ziyaret!
Şırnak Valisi Ali İhsan Su, geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Jirki Aşireti Lideri Tahir adıyaman'ı ziyaret etti.

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Jirki Aşireti Lideri Tahiradıyaman’a yaptığı ziyarette, terörün üstesinden geldiklerini ve geleceklerini belirterek, “Hiç kimse bize zarar veremeyecek” dedi.

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Jirki Aşireti Lideri Tahir Adıyaman’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Su, Adıyaman’ın, Beytüşşebap’taki Ayvalıkköyüne, beraberindeki Van Asayiş Kolordu Komutanı Metin Temel, Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, Alan Aşireti Lideri Abdurrahman Şeylan, Tatar Aşireti Lideri Aslan Tatar ve kanaat önderleri ile geldi.

Ziyarette konuşan Vali Su, “Bir ve beraber olacağız. Hiç kimse bize zarar veremeyecek. Terörün üstesinden geldik, geliyoruz. Huzurlu ortamı oluşturduk, oluşturmaya da devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde bölgede güzel projelerin başlaması açısından çalışmalara başladık. Buranın ekonomisinin kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Güvenlik güçlerimizle beraber vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu olabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Vali Su ve beraberindekiler, daha sonra aşiret mensupları ile yemek yedikten sonra köyden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.