Ak Parti’den ‘Fitne’ mesajı

Ak Parti’den ‘Fitne’ mesajı
Ak Parti’de fitne çıkarmaya çalışanlara karşı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş çok sert sözler söyledi.

Bu ocaktan hiçbir fitneci güruha ekmek çıkmayacağını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Ataş,  Bu ocak kardeşlik, fedakarlık ve özveri ile kavrulmuştur. Bizim kısa tarihimize bakanlar bu gerçeği açıkça göreceklerdir. Bizler yola çıktığımız ilk günden bugüne dostluğu ve kardeşliği büyüttük." dedi.

İL TEŞİKATLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

Ataş, AK Parti Genel Merkezi'nde, "81 İl Teşkilat Başkanları Toplantısı"nın açılışında yaptığı konuşmada, mart ayında yaptıkları "Teşkilat Başkanları Birim Toplantısı"nda bundan sonra iki ayda bir birim toplantıları yapmayı kararlaştırdıklarını ve bugün bu toplantının ikincisini gerçekleştirdiklerini belirtti. 

“HEDEF 2023”

Mustafa Ataş, 2002'den itibaren gerçekleştirilen değişim ve dönüşümle ülkenin her alanında ülkenin çıtasını yükselttiklerini belirterek, bu başarının teşkilatların desteğiyle hayata geçirildiğini, yeni başarılara doğru "Hedef 2023" diyerek yürümeye devam ettiklerini kaydetti. 

Ataş, dün olduğu gibi bugün de fitne odaklarına prim vermeyerek, teslim olmayarak ve kararlılıklarından ödün vermeyerek, bugünlere geldiklerine dikkati çekerek, şöyle devam etti: 

"FİTNECİ GÜRUHA EKMEK ÇIKMAZ"

"Bu ocaktan hiçbir fitneci güruha ekmek çıkmaz. Bu ocak kardeşlik, fedakarlık ve özveri ile kavrulmuştur. Bizim kısa tarihimize bakanlar bu gerçeği açıkça göreceklerdir. Bizler yola çıktığımız ilk günden bugüne dostluğu ve kardeşliği büyüttük. Bugün, 10 milyon üyemiz ve sayısı 1,5 milyonu bulan teşkilat mensubumuz var ve bu sayılar hızla büyüyor. Bu büyümenin, bu kardeşliğin ve bu görkemin oluşmasında bu salonda bulunan ve şu anda aramızda olmayan kardeşlerimizin de payı çok büyüktür." 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.