Survivor kim elendi sorusu yanıt buldu mu?

Survivor kim elendi sorusu yanıt buldu mu?
Survivor kim elendi bu akşam bli oluyor. Ekranların en cok izlenen fenomen yarışma programlarından biri olan Survivor 'da kim elenecek. Elemeye kalan isimler Avatar Atakan ve Yunus Günçe . İşte son detaylar...

Survivor 2016'da  ada konseyi ne zaman. Rekabetin ve hırsın hiç bitmediği program Survivor'da bu hafta kim elenecek. Geçtiğimiz günlerde birleşme gerçekleşti ve iki takım birleşti. Birleşme partisinde çok renkli gönrüntüler ekrana geldi . Şarkı yarşması yapıldı. İzleyenlere keyifli saatler geçirildi. Peki survivor kim elendi ne zaman belli olacak. Konuyla ilgili tüm detaylı biliglere haberimizden ulaşmanız mümkün.

Survivor'da kim eleme adayı oldu?

Survivor'da son dokunulmazlık oyununda sembolü kazanan taraf Survivor gönüllüler takımı oldu. Ada konseyine birleşme sonrasında ilk kez eleme adayı belirlemek için giden takım ise ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı bu sonucun ardından ada konseyinde oylamaya gitti. Son elemede yaşanan ayrılıklar oylamaya da yansıdı. Survivor ünlüler takımı, oylamada Survivor Atakan'ı ilk eleme adayı olarak seçti.

İkinci eleme adayı Survivor son bölümde oynanan bireysel dokunulmazlık oyunundan sonra belli oldu. Survivor bireysel dokunulmazlık sembolünü Survivor Yattara kazandı. Survivor Yattara'nın seçimi ile Survivor Yunus Günçe eleme adayı oldu. Böylece ünlüler takımından halk oylamasına kalan ilk eleme adayları Survivor Atakan ile Survivor Yunus oldu.

Survivor kim elendi?

Survivor kim elendi sorusu gelecek hafta oynanan dokunulmazlık oyununun ardından belli olacak. Dokunulmazlık oyununu Survivor ünlüler takımı kaybederse bir aday daha çıkaracaklar. Gönüllüler takımı kaybederse o zaman Survivor gönüllüler iki aday daha çıkaracak. Çıkacak olan adaylar Survivor halk oylamasına kalacak. En az oyu alan isimde Survivor'a veda edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.