AK Parti’de MYK toplantısı sona erdi

AK Parti’de MYK toplantısı sona erdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun merakla beklenen görüşmesi dün gerçekleşti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, olağanüstü kongre kararını MYK toplantısı sonrası açıklayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun merakla beklenen görüşmesi dün gerçekleşti. 1 saat 40 dakika süren görüşmenin ardından AK Parti'de olağanüstü kongre kararı çıktı. Bugün saat 11:00'de toplanmak üzere MYK'ya çağrı yapan Başbakan, kongre takvimini açıklayacak.

MYK üyeleri AK Parti Genel Merkezi'ne geldiler. Davutoğlu, AK Parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı için Resmi Konut'tan ayrılarak AK Parti Genel Merkezi'ne geçti. Davutoğlu saat 12:00 itibarıyla AK Parti Genel Merkezi'ne giriş yaptı.

Davutoğlu açıklama yapacak

Zirve öncesinde "görüşme olağan" diyen Cumhurbaşkanlığı kaynakları görüşme sonrasında da benzer bir bilgilendirme yaptı: "Açıklama yok. Haftalık olağan kabul sona erdi." Başbakanlık kaynakları ile Davutoğlu'nun bugün AK Parti MYK'sını (Merkez Yürütme Kurulu) toplayacağını, ardından da basın açıklaması yapacağını duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.