Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da halka hitap ederek,"Sizin bu aşkınız her şeye değer" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Toplu Açılış Töreni'nde halka hitap ediyor.

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları;

Sizin bu aşkınız her şeye değer. Malatya, enerjiye enerji katan ilimiz. Hep buradan farklı döndük. Açılışını yaptığımız 460 trilyon olan kamu ve belediye kurumlarının herkese hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık Bakanlığımız yeni devlet hastaneleri kazandırdı. TOKİ, 308 konut ile bunların altyapılarını inşa etti. Bu yatırımların da resmi açılışını bugün yapıyoruz. Malatya'ya hiçbir zaman elimiz boş gelmedik. Organize sanayi bölgesinde altyapı çalışmaları yürütüldü.

Bütün bu açılışlarla beraber, bugün Malatya'da başka bir heyecan da yaşıyoruz. Biz de Malatya'nın insanına, tabiatına mahir olduğumuz için hep buraya geliyor ve yüreğinizin sıcaklığını hissediyoruz. Her birinize şükranlarımı sunuyorum.

"MALATYA HER DÖNEMDE OLDUĞU GİBİ ŞİMDİ DE DEVLETİNE DESTEK VERİYOR"

Malatya her dönemde olduğu gibi, bu dönemde de devletine ve milletine desteğini veriyor. Terör operasyonlarında bugüne kadar Malatya 13 şehit verdi. 13 kahraman ecdadlarının yaptığı gibi vatanları uğruna hayatlarına kaybettiler, şehit oldular.  Rabbimiz ne diyor, 'Allah yolunda öldürülenlere ölülerdir demeyiniz'. Malatyalı şehitlerimizin her birine rahmet diliyorum. 

Malatya teröre karşı en net ve en sert tepki veren şehirlerimizin başında geliyor. Tarihine, kültürüne, medeniyetine saldıranlara karşı ortaya koyduğu duruşla gerçekten de nasıl bir şehir olduğunu gösterdi. Malatyalı aynı zamanda güvenilir insandır.

"İSLAM DÜNYASI TÜRKİYE'YE BAKIYOR"

İslam dünyası Türkiye'ye bakıyor. Türkiye de size bakıyor. Arkamda ülkemizin tamamının, özellikle de Malatyalı kardeşlerimizin olduğunu biliyorum. Herkes ümidini kaybetse Malatyalı kaybetmez. Çünkü Malatyalı mücadele insanıdır.

"BİNLERCE TERÖRİSTİ O ÇUKURLARA GÖMDÜK"

Biz Türk milletiyiz, bizi ayıramayacaklar. Bizi bölemeyecekler. Bizi bölmek isteyenler, bunun bedelini ödeyecekler. Kazdıkları çukura kendileri gömülecekler. Şehitlerimiz var ama bilin ki binlerce de teröristi o çukurlara gömdük. 

Tek devlet, Türkiye Cumhuriyeti devletinden başka devlet asla. Neymiş o paralel devlet. Boşuna heveslenmesinler, Amerika'da 400 dönüm yer vermişler herhalde onların devleti orası. Legal görünüm altında, illegal işler yapan bu kişiyi bize gönderin diyoruz. Oradan ülkemin içini karıştırıyor. Bir kısmı kaçıp ABD'ye, Avrupa'ya gidiyor, bir kısmı da hapishanede yaşıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.