Oya Aydoğan hastaneye kaldırıldı! Durumu kritik

Oya Aydoğan hastaneye kaldırıldı! Durumu kritik
Aort damarının çatladığı öğrenilen sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Yelişçam oyuncusu Oya Aydoğan Aort damarı yırtılınca acil olarak hastaneye kaldırıldı. Doktorların hemen müdahalede yaptığı Aydoğan'ın durumunun çok ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Göğüs kafesi açılan ünlü oyuncunun sağlık durumunun ciddi ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kötü haberi alan Oya Aydoğan'ın dostları hastaneye akın etti.

OĞLUNDAN AÇIKLAMA

Oya aydoğan'ın oğlu hastanede yaptığı ilk açıklamada 'Annem gece bir şeyler yerken boğazına kaçıyor, onu çıkarmak için bayağı uğraşıp damarı zorluyor ve damarı çatlatıyor, şu an ameliyattan çıkmak üzere biz de gerekli bilgiyi alacağız, yoğun bakıma alacaklar annemi' dedi

Oya Aydoğan kimdir, Oya Aydoğan, 10 Şubat 1957 t Erzincan'da doğmuştur. Çocukluğu Beyoğlunda geçti. Annesinin adı Güldane'dir. Bir abisi vardır.

Ortaokulu İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Fransız kız ortaokulu Ste. Pulchérie'de okudu. Liseye de Notre dame de Sion'da gitmiştir.

Sinemaya 1972 yılında "Kabadayılar Kralı" filmi ile başlamıştır. 80'li yıllarda şarkıcılık da yapmıştır. 1975 yılında Alev Gün adıyla bir güzellik yarışmasına da katılmıştır. 1976 yılında Ses Dergisi'nin düzenlediği 8. Sinema Artisti Yarışması'nda birinci oldu.

İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Kemal Sunal gibi sanatçılarla filmler çevirdi.

Bez bebek adlı dizide de oynamıştır. 2011 yılında Beyaz TV'de yayınlanan, şarkıcı Emel Müftüoğlu ile birlikte "Şekerli Kahve" isimli sohbet programının sunuculuğunu üstlendi.

Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Evlilikleri :
1.evliliği : 1978 yılında Haluk Ulusoy ile evlendi. 1979 yılında boşandı.
2.evliliği : Bursalı gazinocu Tamer Taylan ile birlikte yaşamış ama bir türlü evlilik olmamış sonunda ayrılmış.
3.evliliği : Latif Demirbağ ile 1988 yılında yapmış olduğu evliliğinden Gurur Aydoğdu (d.1989) adında bir oğlu vardır. 1989 yılında boşanmıştır.