Süper Lig Puan Durumu 2016 toplu sonuçlar

Süper Lig Puan Durumu 2016 toplu sonuçlar
Süper Lig puan durumunu sizler için hazırladık. Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken, puan durumu da merakla bekleniyor. İşte Süper Lig puan durumu...

Spor Toto Süper Lig 32. hafta maçları cuma günü itibari ile oynanmaya başlandı. İlk gün Çaykur Rizespor ile Mersin İdmanyurdu ve Bursaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Rize Mersin maçı saat 19:00'da başlarken, Yeşil Beyazlılar ile Sarı Kırmızılılar'ın maçı ise saat 20:00'da başladı. İlk maçı 2-0 ev sahibi kazanırken, maçta ki golleri Ahmet İlhan Özek ile Mehmet Akyüz kaydetti. Cuma gününün son karşılaşması ise 1-1 berabere bitti. Bu maçta ki goller Tomas Sıvok ile Olcan Adın kaydetti. Bu oynanan maçlar doğrultusunda Süper Lig puan durumu değişiklik gösterdi. Spor Toto Süper Lig puan durumu değişiklik gösterince bir çok takımın planları alt üst oldu. 32. hafta fikstürü bugün oynanacak olan maçlar ile devam edecek. 

SÜPER LİG PUAN DURUMU 
Spor Toto Süper Lig'de pazar günü 3 karşılaşma birden oynanacak. Bu karşılaşmalar Medıcana Sivasspor ile Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Fenerbahçe ile Gaziantepspor ve Antalyaspor ile Torku Konyaspor karşı karşıya gelecek. Hafta'nın en merak edilen karşılaşmalarından birisi olan FB Gaziantep maçı saat 19:00'da oynanacak. Maçı Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan'ın yardımcılığını Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok yapacak. Dördüncü hakem Serkan Gençerler, ek ilave hakemlik görevini ise Murat Özcan ile Burak Taşkınsoy üstlenecek. İki takım Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak. Spor Toto Süper Lig 31. hafta kapanış maçı 2 Mayıs Pazartesi günü Kasımpaşa ile Osmanlıspor arasında oynanacak. Maçı İlker Merak yönetecek. İlker Meral'ın yardımcılığını Hakan Yemişken ile Murat Ergin Gözütok yapacak. Dördüncü hakem Baki Tuncay Akkın, ek ilave hakemler Mustafa İlker Coşkun ile Mehmet Fatih Gökçe üstlenecek.

 

sp.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.