"Başbakan olursa, boğa keseceğim"

"Başbakan olursa, boğa keseceğim"
Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Gökçetepe Köyü’nde muhtarlık yapan Abdullah Kemik, Mehmet Müezzinoğlu’nun Başbakan olması durumunda boğa keseceğini söyledi.

AK Parti’de 22 Mayıs’ta yapılacak olan Olağanüstü Kongre’de aday olmayacağını açıklayan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yerine kimin aday olacağı henüz belli olmazken, kulislerde geçen isimlerden bir tanesine, Edirne’nin Keşan ilçesinde köy muhtarlarından destek geldi.

TRAKYA MEHMET MÜEZZİNOĞLU’NUN

Geçtiğimiz dönemde Edirne Milletvekili olarak görev yapan ve Edirne halkının büyük sevgisini kazanan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’da Genel Başkanlık ve Başbakanlık için ismi geçen adaylardan bir tanesi. Konunu kamuoyunda yer almasının ardından açıklama yapan Keşan Gökçetepe Köyü Muhtarı Abdullah Kemik, Mehmet Müezzinoğlu’nun isminin Başbakanlık için geçmesinin kendilerini onurlandırdığını belirterek; “Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun istifasından sonra biz Edirneliler, ben Keşan Eski Muhtarlar Dernek Başkanı ve Gökçetepe Muhtarı olarak Edirne’de bizlerde büyük iz bırakan Eski Edirne Milletvekilimiz Sayın Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’nun başbakan olmasını çok arzu ediyoruz. Ben Sayın Mehmet Müezzinoğlu Başbakan olursa, boğa keseceğimin sözünü veriyorum. Sadece Edirne’liler için değil, Sağlık Bakanlığı’nda yaptığı hizmetlerden dolayı da Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nun bu görevi hak ettiğini düşünüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Muhtarlara verdiği değeri çok iyi biliyoruz. İnşallah o da bizler gibi düşünüp, Sayın Sağlık Bakanımızı Başbakan olarak atarsa, Trakya’yı ve Trakya Halkını çok mutlu eder diye düşünüyoruz.”

“TRAKYA’NIN MEHMET ABİSİ BU GÖREVİ HAKEDİYOR”

Kemik, sözlerinin devamında ise; “Zaten sayın Bakanımız, Edirne ve Trakya halkının Mehmet abisi, bu görevi hak ediyor diye düşünüyorum. Bir de vatanı ve milleti için sayın bakanımız gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Bir Trakyalı olarak, Edirneli olarak ve Gökçetepe Köy muhtarı olarak Sayın Bakanımız Başbakan olduğu gün boğa kesip, köy muhtarlarımızla onu o şekilde karşılayacağız.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum