MHP'de istifa depremi!

MHP'de istifa depremi!
MHP Düzce'de 17 üye, 531 üst kurul delegesinin olağanüstü kongre talebine destek vermek amacıyla görevlerinden istifa etti.

MHP Düzce İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Albayrak, Yaşar Albayrak, Necati Dudak, Hilal Kaşkır, Mehmet Türlmenoğlu, Cemil Sarıahmet, Özcan Arslan, Aydoğan Sarıal, Murat Beşiroğlu, Murat Öztürk, Keramattin Beşer, Mehmet Odabaşı, Zeki Gürel, Aykut Arıbaş, Oğuzhan Bayraktar, Ahmet Üçüncü ve Hikmet Albayrak, yazılı basın açıklaması yaparak istifa ettiklerini duyurdu. 

İstifa açıklamasında şöyle denildi:
"Türk milletinin bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası için ortam ne kadar karışık olursa olsun, MHP’nin kuruluş felsefesi ve gayesine uygun kendi tüzüğü içinde hareket etmesini bekliyoruz. MHP’yi dağılmış, ayrışmış, marjinal bir partiye dönüşmüş, diğer partilerin şemsiyesi altına girmiş, mahkeme kapılarına düşürülmüş görüntüsünden derhal uzaklaştırmak adına, 531 seçilmiş üst kurul delegesinin parti tüzüğümüze uygun iradeleri doğrultusunda yeniden diriliş göstermelerine katkı sağlamak için Yönetim Kurulu üyeliğinden ve görevlerinden ayrılma kararı almış bulunmaktayız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.