Bozdağ'dan "DAEŞ" iddiasına sert tepki

Bozdağ'dan "DAEŞ" iddiasına sert tepki
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Türkiye'nin, DAEŞ'i desteklediği iddialarına sert tepki göstererek,"Her gün Kilis'e DAEŞ terör örgütü bomba atacak, onun arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacak. Böyle bir saçmalık olabilir mi?"dedi.

Türkiye'nin DAEŞ'i desteklediği iddialarına karşı sert tepki gösteren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,"Türkiye, DAEŞ'i terör örgütü olarak ilan eden ülkelerin başında geliyor hem de en evvel ilan eden ülkelerin başında. DAEŞ terör örgütüyle en etkin, en kararlı mücadeleyi yapan ülke yine Türkiye Cumhuriyeti'dir. Yani düşünebiliyor musunuz bunların mantığına göre, Ankara'da canlı bomba gelecek patlatacak, benim vatandaşlarım hayatını kaybedecek, şehit olacak, yaralanacak, bunun arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacak. Böylesi bir saçmalık, böylesi bir akılsızlık, akıl tutulması olabilir mi?"dedi.

BÖYLE BİR SAÇMALIK OLABİLİR Mİ?

Türkiye'de kanlı eylemlere imza atan terör örgütü Daeş'in desteklenmesini saçmalık olarak değerlendiren Bozdağ: "Türkiye'nin dört bir yanında DAEŞ terör örgütü canlı bombalarıyla, başka tür teröristleriyle eylemler yapacak, onun arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacak. Her gün Kilis'e DAEŞ terör örgütü bomba atacak, onun arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacak. Böyle bir saçmalık olabilir mi?" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.