Kılıçdaroğlu'na cevap gecikmedi

Kılıçdaroğlu'na cevap gecikmedi
Kılıçdaroğlu'nun başkanlık sistemine ilişkin tehditvari, "kan dökülür" açıklamasına Ak Parti'den cevap gecikmedi. AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Kılıçdaroğlu'na sert bir dille yüklendi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yaptığı yazılı açıklamada Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşmayı talihsiz olarak değerlendirdi. 
 
  “Kılıçdaroğlu’nun ülkede kaos ortamı yaratmak için çağrıları ürkütücü bir şekilde çözüm zihniyetini ortaya koymaktadır” diyen Turan, durumun vahametinin ortada olduğunu kaydederek, “Üzülerek söylüyorum ki, Kılıçdaroğlu şirazesinden çıkmıştır. AK Parti, başından beri siyaseti ahlâkî bir zeminde yapmaktadır. Kılıçdaroğlu kendisini siyasi rekabete kaptırmış olabilir ancak ahlâk siyasetin dışında değildir. Ne yazık ki Mustafa Kemal’in partisi küfürbazların terfi ettiği ve küfürbazların başının da genel başkan olduğu bir parti haline geldi” ifadelerini kullandı. 

Merak ediyoruz, ne yapacak?

Kılıçdaroğlu’na hak ettiği dilden cevap verebileceklerini fakat siyasi kültürlerinin ve bulundukları makamın buna engel olduğunu kaydeden Turan, “Merak ediyoruz Kılıçdaroğlu ne yapacak? Başkanlık sistemini savunan milletvekillerini, vatandaşları infaz mı edecek, Naziler gibi gaz odalarına mı toplayacak?  Şunu herkes bilsin ki, bu ülkede sistem değişikliğine karar verecek olan sadece ve sadece milletimizdir. Milletimiz, Kılıçdaroğlu’nun iç savaş tehditlerine pabuç bırakmayacak sağduyuya sahiptir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.