Güzelleşeyim derken bakın ne hale geldi

Güzelleşeyim derken bakın ne hale geldi
Rajee Narinesingh isimli transeksüel kadın, güzelleşmek için yasadışı yollarla dolgu yaptırdı. Sözde doktorun, yüzüne çimento ve lastik dolgu macunu enjekte etmesiyle bakın ne hale geldi.

Daily Mail'de yayınlanan habere göre, Rajee Narinesingh isimli transeksüel kadın, 10 yıl kadar önce, sözde doktorun yüzüne çimento ve lastik dolgu macunu enjekte etmesinden sonra tanınmaz hale geldi. Yüzündeki nodüllerin alınması için 2 ünlü cerraha başvurdu.

aaaaaaaa.jpeg

"Botched" isimli reality şovunda Dr. Terry Dubrow ve Dr. Paul Nassif'in konuk ettiği 48 yaşındaki kadın, yanaklarına, dudaklarına ve çenesine yasa dışı yollarla enjeksiyon yaptırdığını söyledi.

ergberbed.jpeg

Hayatını değiştiren yüz estetiğinden sonra Rajee'nin yüzü kaya kadar sert olmuştu ve doktora göstermeye bile utanıyordu. Yüzündeki çimentolardan kurtulmak ümidiyle 2015 yılında "Botched" isimli televizyon programına başvurdu. Ancak doktorlar kadının sağlığı için yüzündekilere hiç dokunmasalar daha iyi olacağına karar verdiler.

edbereb.jpeg

Enjeksiyonları yapan sözde doktor ise yasa dışı yollardan birçok kadının yüzüne zehirli maddeler enjekte ettiği için yargılanıyor.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.