Metiner: Ağzı lağım kokan herif!

Metiner: Ağzı lağım kokan herif!
Okan Gaytancıoğlu, düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açıkça hakaret etti. AK Partiİ stanbul Milletvekili Mehmet Metiner CHP'li vekile tepkisini "Bu ağzı lağım kokan herif her türlü sözü hak ediyor ama yasalar." var şeklinde gösterdi.

CHP Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili ve CHP Genel Başkanı Başdanışmanı Okan Gaytancıoğlu önceki gün parti lokalinde düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için çirkin ve hadsiz sözler sarfetmişti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner A Haber'e bağlanarak CHP'li vekile tepki gösterdi.

İŞTE METİNER'İN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI;

Bu ağzı lağım kokan herif her türlü sözü hak ediyor ama yasalar var, izlemekte olan vatandaşlarımız var bu nasıl bir aşağılık yaratıktır ki bir Cumhurbaşkanı hakkında ağza alınmayacak hakaretler edebiliyor. Böyle bir insanın insan diye anılması bile sorunlu iken ana muhalafet partisi genel başkanının başdanışmanı sıfatını taşıması ayrıca türkiyenin dünyanın en saygın işlerinden biri olan milletvekili sıfatını taşıması daha da utanç verici.

GENEL BAŞKANI NASILSA...

Genel Başkanı nasılsa genel başkanının burnundan hık diye düşmüş bir milletvekili. CHP böyle bir partiye dönüştü sabah akşam hangisine laf yetiştireceğimizi bilemiyoruz.

videogaleri.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum