Annesini katleden gençten kan donduran ifade

Annesini katleden gençten kan donduran ifade
Mersin’in Silifke ilçesinde annesini başını keserek öldüren Çağatay Taş’ın ifadesi kan dondurdu. Genç annesini şeytan olduğu için öldürdüğünü söyledi.

Psikolojik sorunları olan Çağatay Taş (20), çocukları olmadığı için 1 yaşında evlatlık alındığı annesi 45 yaşındaki Durdu Taş’ı başını gövdesinden bıçakla ayırarak öldürdü. Annesinin kestiği başını poşetle bir evin kapısına asan Çağatay Taş, polisteki ifadesi tamamlandıktan sonra Silifke Adliyesine sevk edildi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 20 yıl önce aile tarafından evlat edinilen Çağatay Taş’ın son birkaç yıldır psikolojik sorunlar yaşadığı, uyuşturucu kullandığı ve hastalığı yüzünden tedavi edildiği, bu hastalığı nedeniyle bir süre önce askerlik yapmak için gittiği birliğinden "askerlik yapmaya elverişli değildir" raporu verilerek gönderildiği öğrenildi.

Çağatay Taş polisteki ifadesinde annesinin şeytan kendisinin cin olduğunu, kendisine cinlerin emir vererek annesinin öldürülmesi gerektiğini söyleyip, bunun için öldürme girişiminde bulunduğunu söylediği iddia edildi. İfadesinde annesini öldürerek gereğini yaptığını söyleyen Çağatay Taş’ın, cinayetin işlendiği sabah saatlerinde kendisine emir geldiği için annesini öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.