Kurtlar Vadisi Pusu 296. son bölümde neler yaşandı?

Kurtlar Vadisi Pusu 296. son bölümde neler yaşandı?
Kurtlar Vadisi Pusu için nefesler tutuldu. Rekortmen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yarın akşam 296. bölümle ekranlara gelecek. İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm ile ilgili detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu heyecan dolu yeni bölümü ile yarın akşam kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 296. bölüm 2. fragmanında aksiyon dolu sahnelerle ekranlara geldi. Heyecanla beklenen yeni bölüm öncesi yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 296. bölüm tanıtım fragmanları izleyenlerini merakta bıraktı.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İÇİN TIKLA 

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu 296. bölümü ile 19 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'deGölge, planını devreye sokuyor!

Polat’ı, Gölge’nin özel bir ilaçla güçlendirdiği ölümsüz askerleri ile zorlu bir mücadele bekliyor… Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokuyor. Zeynep’in büyük sırrı açığa çıkıyor! Mete, Yusuf ve Polat’la ilgili gerçeği öğrendikten sonra ne yapacak?Siyah Sancak, Suriye’deki son büyük operasyondan sonra İstanbul’a dönüyor…

Ve Polat koltuğunu Pusat’a bırakıyor!
KURTLAR VADİSİ PUSU 295. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gölge, Babil ordusunu yenilmez hale getirecek bir ilacın peşindedir!

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde, İstanbul’a kadar uzanan uyuşturucu sevkiyatını engellemeye çalışan Polat’ı, Gölge’nin büyük bir sürprizi bekliyor…
Polat, İHA’nın hedefindeyken; Gölge, Babil ordusunu yenilmez hale getirecek bir ilacın peşindedir. Özel bir görev için İstanbul’a gelen Tilki’nin, Polat Alemdar’a karşı birleşeceği yeni ortağı kim olacak?

Posta kutusundaki sırrın peşinde olan Yusuf, artık geçmişini geride bırakmak istiyor. Pusat, Siyah Sancak’la çıktığı operasyonda pusuya düşüyor.

EFSANE İSİM KURTLAR VADİSİ PUSU'YA VEDA EDİYOR!

Kurtlar Vadisi Pusu‘da uzun yıllardır rol alan oyuncu diziye veda ediyor.

Kanal D’de 13. sezonuyla ekranlarda olan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu‘da bu hafta ayrılık var. Dizinin eski karakterlerinden biri olan Deli Hüsnü lakabıyla da bilinen Hüsnü Yalınkılıç önümüzdeki bölümlerde ölerek diziye veda edecek. Oyuncu Adnan Erdoğan‘ın hayat verdiği Deli Hüsnü karakteri, farklı kişiliğiyle kısa sürede herkes tarafından sevilmişti.​DİZİ YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA OLACAK?

Kurtlar Vadisi Pusu, önümüzdeki sezon hangi kanalda devam edeceği belli oldu. Daha önceki yıllarda Kanal D, ATV, Star TV, TNT, Show Tv gibi birçok kanalda dolaşan dizinin yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Dizi yeni sezonda yine Kanal D’de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Kanal D yöneticilerinin diziyi elden kaçırmamak için yapımcıyla ön anlaşma imzaladığı da kulislerde konuşulanlar arasında. Kurtlar Vadisi Pusu 14. sezonuyla Eylül 2016’dan itibaren, yine kendi gününde ve saatinde Kanal D’de kaldığı yerden devem edecek...

RECEP İVEDİK DARBESİ

Perşembe akşamı TV 8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Recep İvedik 4 daha önce yine aynı kanalda defalarca yayınlanmasına rağmen reytinglerde Kurtlar Vadisi’ni sollayarak birincilik koltuğuna oturdu.

Son haftalarda birincilik koltuğunu rakiplere kaptıran Kurtlar Vadisi Pusu için ‘yolun sonuma mı geliniyor’ yorumları da yapılmaya başlanmış durumda.

KURTLAR VADİSİ PUSU 293. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 294. son bölümünde Gölge, Polat’ın hamleleri sonrasında Profesör Anadolu'dan yardım istiyor!

Geçtiğimiz hafta Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini isteyecek. Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri istedi.

Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapatı. Böylelikle Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak? Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak? soruları Kurtlar Vadisi Pusu 293. son bölümünde yanıt buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.