Siyasetten nefret ettiren iki fotoğraf karesi

Siyasetten nefret ettiren iki fotoğraf karesi
Dokunulmazlık görüşmeleri sırasında Meclis'te yaşanan ve hayli dikkat çeken Davutoğlu-AK Parti milletvekilleri ve Bahçeli-Türkeş fotoğrafları tartışılmaya devam ediyor.

Ahmet Hakan "Siyasetten nefret ettiren iki fotoğraf karesi" başlığı altında konuyu köşesine taşıdı.

Ahmet Hakan, önde AK Partili milletvekilleri ile arkada Başbakanlık ve AK Parti genel başkanlığı görevinden el çektirilen Ahmet Davutoğlu'nun görüldüğü fotoğraf karesi için şu yorumu yaptı:

"Soruyorum size: Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki dönem milletvekili adaylarını belirleme konusunda en küçük bir söz hakkı olsaydı... Şu oylama pozu veren milletvekilleri, anında o pozu bırakıp Ahmet Davutoğlu’na hürmetlerini sunmazlar mıydı? Gülüşün ve unutuşun kitabını yazmak bu kadar mı kolay? Vefanın İstanbul’da bir semt adı olmasının resmi, bu kadar mı çarpıcı çizilir?"

111111111111111111.jpg

Ahmet Hakan, muhaliflerine desteğin günden güne artmasıyla koltuğu iyice sallanan ve buna paralel olarak AK Parti iktidarına desteğini artıran açıklamalarıyla dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile 7 Haziran seçimlerinin ardından MHP'den kavgalı bir şekilde ayrılarak AK Parti'ye geçen Tuğrul Türkeş arasındaki samimi pozu da şöyle değerlendirdi:

"CAN CİĞER KUZU SARMASI

Partinizden ayrılıp öbür partide ikbal bulduğu için daha düne kadar “hain” olarak nitelendirdiğiniz siyasetçiye karşı sergilediğiniz bu hoşgörüyü, neden partinizden ayrılmayıp partiniz içinde mücadele eden arkadaşlarınıza karşı sergilemiyorsunuz? Ne yani? Sizin hoşgörünüze nail olabilmek için “Ben bakan olacağım, hadi bana eyvallah” diyerek partinizden kopmak mı gerekiyor?"

2-003.png

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum