Demirtaş: Erdoğan beni içeri attırırsa...

Demirtaş: Erdoğan beni içeri attırırsa...
Selahattin Demirtaş dokunulmazlıkla ilgili Erdoğan'a yüklendi. Demirtaş; ''Eğer beni içeri attırırsa, beni çıkarmak için uğraşacak hale getireceğim onu'' ifadelerini kullandı.

 

Dokunulmazlık kalkarsa hemen bir tutuklamaya yönelik bir girişim bekliyor musunuz? Hayır, zannetmiyorum. Normal prosedür şudur: Dosyalarımız mahkemelere verilecek. Mahkemeler de ‘Gelin ifade verin’ diye celp kâğıdı çıkaracaklar. Biz mahkemelere gitmeyince belki, zorla götürme, yakalama, tutuklama kararları çıkacak.

Gerçekten bir tutuklama bekliyor musunuz? Türkiye’de bağımsız bir yargı yok. Normalde bir partinin eşbaşkanının yaptığı açıklamalardan dolayı tutuklanmaması gerekir. Ama Kamuran Yüksek daha geçen hafta tutuklandı. Tutuklanmamız için Erdoğan’ın ve yargının önünde bir engel yok.

O ZEVKİ ERDOĞAN'A TATTIRMAYACAĞIM

Eline fırsat geçerse, kontrol ettiği yargı aracıyla yapmak isteyecektir. Ama o ömrü hayatında o duyguyu hissetmeyecek. Benden intikam aldığını, bana fatura çıkardığını ve hesap sorduğunu ömründe göremeyecek. O zevki ona tattırmayacağım. Eğer beni içeri attırırsa, beni çıkarmak için uğraşacak hale getireceğim onu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.