Kılıçdaroğlu'na aynı günde ikinci tepki!

Kılıçdaroğlu'na aynı günde ikinci tepki!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya’da İzmir Belediyesi'nden alacağını tahsil edemediğini iddia eden heykeltıraş Ragıp Çeçen, elindeki dosyayı Kılıçdaroğlu'na uzatıp, "Benim hayatımı mahvettiniz" diyerek tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanına CHP’li Karabağlar Belediye başkanına rüşvet verdiğini belirterek elindeki dosya ile yaklaşan Ragıp Çeçen isimli vatandaş, “Ben heykel tıraşım. Benim hayatımı mahvettiniz” diye tepki gösterdi. Bu sırada Kılıçdaroğlu’nun korumaları Ragıp Çeçen’i uzaklaştırırken CHP’liler vatandaşa tepki gösterdi. ‘Hırsızsınız’ diye tepki gösteren Çeçen, “İzmir’de dünyada en büyük yatırımlardan birini yaptım. 1 buçuk milyon Karabağlar belediye başkanına rüşvet verdim ve bunu da Kemal Kılıçdaroğlu ve MYK üyelerine bildirdim” dedi. 
 
Partililerin tepkisi üzerine polis Ragıp Çeçen’i kalabalıktan uzaklaştırdı. Daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarolu, konvoy eşliğinde kampın yapılacağı Serik’in Belek Bölgesine hareket etti.
 
Kılıçdaroğlu yarın sabah, partisinin 26.Dönem 1.Yasama Yılı Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’na katılacak, pazar günü ise Parti Meclisi toplantısına başkanlık edecek, Konyaaltı Belediyesi’nin toplu açılış törenini gerçekleştirecek. 

fotogaleri-002.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.