ATV canlı yayın akışı 22 Mayıs 2016!

ATV canlı yayın akışı 22 Mayıs 2016!
ATV canlı yayın akışını haberimizden takip edebilirsiniz. Bu akşam İngiltere Türkiye maçı var. Heyecanlı maç ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İşte detaylar...

ATV canlı izleme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Türkiye hazırlık maçında İngiltere ile karşılaşıyor. EURO 2016 maçları öncesinde büyük bir sınava çıkan takımımız, dev maça odaklandı ve bu maçı kazanmak istiyor. Sizler de ATV canlı izlemek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN İÇİN TIKLA 

İNGİLTERE'YE İLK GOLÜMÜZÜ KİM ATACAK?

Şimdiye kadar oynadığı 10 maçta ağlarını havalandıramadığı İngiltere ile hazırlık maçında karşılaşacak olan Türkiye'de, tarihe geçecek ilk golün gelip gelemeyeceği merak konusu…
2016 Avrupa Şampiyonası’nda D Grubu’nda İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile öncelikle gruptan çıkma mücadelesi verecek olan A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında yarın İngiltere ile deplasmanda karşılaşacak.
Şimdiye kadar İngiltere ile A Milli Futbol Takımı, dünya kupası ve Avrupa şampiyonaları grup elemeleri aşamasında karşı karşıya gelirken, ilk kez bir özel maçta kozlarını paylaşacak. Yarın oynanacak mücadele ilk özel maç olarak tarihe geçecek.


İNGİLTERE TÜRKİYE MAÇ AYRINTILARI

Türkiye A Milli Futbol Takımı, tarihinde gol atamadığı İngiltere ile bu akşam hazırlık maçında karşılaşacak.
Milli Takımımız, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri öncesi en ciddi sınavını bu akşam saat 19.15’te İngiltere karşısında verecek. Ay-Yıldızlılar, güçlü rakibiyle Manchester’da karşı karşıya gelecek.
Kırmızı-beyazlılar sahaya üç önemli asından yoksun çıkacak. Arda Turan, bugün Barcelona’nın Sevilla ile oynayacağı İspanya Kupası finali maçı nedeniyle kadroda yok. Borussia Dortmund ile dün Alman Kupası finalinde yer alan Nuri Şahin de İngiltere’ye karşı oynayamayacak.


13 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Çin Ligi’nde forma giyen A Milli Takımımızın golcüsü Burak Yılmaz da İngiltere karşısında yok. Son 13 maçtır kaybetmeyen milliler, şu ana kadar İngiltere karşısında gol bile atamadı. Türkiye şu ana kadar 2 beraberlik, 8 mağlubiyet aldı.

ATV YAYIN AKIŞI 22 MAYIS PAZAR
07.00 ATV'de Hafta Sonu – 38. Bölüm
10.00 Nihat Hatipoğolu ile Kur'an ve Sünnet – 102. Bölüm
11.15 Dizi TV – 509. Bölüm
12.40 Kertenkele – 66. Bölüm
15.05 Kırgın Çiçekler – 46. Bölüm
18.00 ATV Ana Haber
19.15 İngiltere Türkiye Hazırlık Maçı
21.20 Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu
23.45 Kim Milyoner Olmak İster? – 576. Bölüm
00.50 Yeter – 21. Bölüm
03.40 Eşkıya Dünyaya Hkümdar Olmaz – 36. Bölüm


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim: İyi bir futbol ortaya koyacağız
TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim, İngiltere ile yapacakları hazırlık maçı öncesi milli futbolcu Cenk Tosun ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Etihad Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, kariyerinde ilk kez İngiltere'ye karşı mücadele edeceğini belirterek, "Umarım yarın bıraktığımız yerden devam ederiz. Tüm takım bir arada olmasak da olanlarla birlikte bu işin üstesinden geliriz. İstatistik her şeyi göstermiyor" dedi.
İngiltere Milli Takımı Teknik Direktör Roy Hodgson'ın takıma çok şey kattığını belirten Fatih Terim, "Roy'un olduğu her takım, dikkat edilmesi gereken bir takımdır. Biz de elimizdeki en iyi takımı sahaya süreceğiz. Artık geriye sayım başladı. Bundan sonraki her hazırlık maçımız bir öncekinden çok daha ciddi olacaktır" şeklinde konuştu.

"İYİ BİR FUTBOL ORTAYA KOYACAĞIZ"
İngiltere'nin grup maçlarından kayıpsız çıktığını ve 10'da 10 yaptığını hatırlatan Terim, "Az gol yiyip, çok gol atan bir takım. Yarın elimizdeki en iyi kadro ile çıkacağız ve iyi bir futbol ortaya koyacağız" diye konuştu.


"UMARIM YARIN BIRAKTIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDERİZ"
Fatih Terim, Türk Milli Takımı'nın İngiltere ile şu ana kadar oynadığı 10 maçta galibiyetinin bulunmamasıyla ilgili bir soru üzerine, şunları söyledi:
"Şimdiye kadar kazanamamışız. Ben de ilk defa teknik direktör olarak İngiltere'ye karşı oynayacağım. Çok ciddi bir takımla karşılaşacağız. Burak yok, Arda yok, Serdar Aziz yok, Nuri yok. Ama diğer arkadaşlarımızın 20 3 hayali ve ideali için, Türk Milli Takımı'nın kimseden çekinecek, korkacak, neticelerden dolayı kendini üzecek bir durumu yok. Sonuç itibariyle her maçı çok iyi oynayıp amacına ulaşmaya çalışan bir felsefeye sahibiz. Son 1, 1.5 yılda iyi gidiyoruz. Herkes her maçı kazanmak ister. İlk golü de atsın, ikincisini de atsın. Ama onun tesirinin altında kalarak olmaz. O başka bir dönemdeydi. Kaybetme korkusu yaşamadan ciddi hazırlık yapma felsefemiz var. Bu maç da onlardan birisi. Umarım yarın bıraktığımız yerden, tüm takım bir arada olmasak da olanlarla birlikte bu işin üstesinden geliriz inşallah. İstatistik her şeyi göstermiyor."


"TAKIMIN FORMDA OLMASI KADAR TEKNİK ADAMLARIN DA FORMDA OLMASI ÖNEMLİDİR"
Fatih Terim, Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 öncesinde kendisini nasıl hissettiği yönündeki soru üzerine, kendisinin de milli takım gibi turnuvaya hazırlandığını söyledi. Terim, "Sigarayı bıraktım. Ben de spor yapıyorum. Takımın formda olması kadar teknik adamların da formda olması önemlidir. Ümit ederim ben de kendimi takımın formuna uydururum. Kendimi üç hanımefendiye teslim ettim. Eşime ve iki kızıma" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.