Survivor kim elendi? İşte sms oylamasından çıkan sonuç

Survivor  kim elendi? İşte sms oylamasından çıkan sonuç
Survivor kim elendi sorusu yarın akşam yanıt bulacakç Ünlüler Gönüllüler arasındaki rekabet kıyasıya devam ediyor. İki takımda oyunlarda tüm gücünü ortaya kouyor. Survivor kim elendi? açıklanır açıklanmaz sayfamızda olacaktır...

Survivor 2016'da bu hafta yeni bir eleme heyecanı yaşanacak. Merakla beklenen "Survivor 2016'da dokunulmazlığı kim kazandı? Elemeye kimler kaldı?''  soruların yanıtı belli oldu. Alınan son bilgilere göre, dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Dün akşam toplanan konseyde yapılan oylama ile haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Ünlüler takımından Yunus Günçe ve Atakan sms oylamasına kalan iki Yarışmacı oldu.

survivor'dan bunhfta elenen isim Gizem Memiç oldu

Haziran sonunda final yapacak olan Survivor’da Kıbrıs’taki finale haftalar kala heyecan artıyor. Her iki takımın da 5’er kişi mücadele ettiği Survivor’da bu hafta bir yarışmacı daha elenecek. Pazar günü yapılan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında eleme konseyi heyecanı yaşandı. Kişisel dokunulmazlık sembolünü kazanan Semih’in adının yazılamadığı konseyde Yunus Günçe ilk eleme adayı olarak çıktı. Kişisel dokunulmazlık sembolü sahibi olan Semih Öztürk ise ikinci eleme adayı Atakan’ın adını söyledi.

Böylece ünlüler takımından Yunus Günçe ve Atakan sms oylamasına kalan iki yarışmacı oldu. Pazartesi akşamı yapılacak haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler olursa karşı takımdan da iki kişi daha elemeye girecek. Ünlüler kaybederse bir isim daha eleme adayı olacak. Survivor’a kimin veda edeceği ise Salı akşamı açıklanacak sms oylaması sonuçlarıyla belli olacak.

Nagihan kural hatası yapınca diskalifiye oldu!

Ödül oyununda daha önce söylenmesine rağmen dizini yere değdiren Nagihan, kural ihlali yaptı ve puan Gönüllüler takımına gitti.

Survivor 2016’da dünkü ödül oyununda daha önce söylenmesine rağmen dizini yere değdiren Nagihan, kural ihlali yaptı ve puan Gönüllüler takımına gitti.

Kendine çok güvenen Nagihan yaptığı iki faulle kritik ödül oyununu takımına kaybettirdi. Nagihan oyun sonunda hata yapmasına rağmen kaybettiğini kabullenmeyip; “bana nazar değdi” diyerek herkesi şaşırttı.

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?

Yunus Günçe (d.1976 Almanya), Türk sinema-dizi oyuncusu, sunucu, DJ ve komedyen. Aslen Trabzon'ludur.

Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır.

Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın Reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol almıştır.

Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır.Şu anda Asmalımescit Novo'da Salı geceleri çalmaktadır.

Yunus Günçe , kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapmıştır.2011 itibariyle CNN Türk'te Beni İkna Et adlı üniversiteler arası münazara Yarışmasının sunuculuğu ve modaratörlüğünü yapmaktadır.Ayrıca Trt spor kanalında Sporaktif programını sunmaktadır.

Yunus Günçe, ayrıca Survivor 2016 takımında yer almaktadır.

Stand-up olarak kariyerine Hiç Komik Diil ile başlayan Yunus Günçe şu anda İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösterisiyle izyelenleri ile buluşmaktadır.

Televizyon programları

Bu başlık Yunus Günce'nin oyuncu olarak rol aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra sunuculuğunu yaptığı bazı programlar ve katıldığı bazı uzun soluklu yarışmaları içermektedir.

Diziler

2008 : Rüzgâr
2007 : Gemilerde Talim Var
2006 : Candan Öte
2005 : Sihirli Annem
2005 : Savcının Karısı
2005 : aşk Her Yaşta
2004 : Görünmez Adam
2003 : Aşk Olsun
2002 : Bir Tatlı Huzur
2002 : Koçum Benim
Filmler[değiştir | kaynağı değiştir]
2004 : Hırsız Var
2002 : O Şimdi Asker

Sunuculuk

Kariyeri boyunca çeşitli televizyon projeleri gerçekleştiren Yunus Günçe Trt Spor'da pazartesi,çarşamba ve cuma günleri devam eden farklı spor dallarını eğlenceli bir formatla sunmaktadır.Yunus Günçe ile Sporaktif halen güncel olarak yayınlanmaktadır.

Deja Vu
46
Video Gak
Sporaktif - Trt Spor (yayında)
Beni İkna Et - CNN Türk (yayında)

Kafamda Böcekler Var

Şu anda her salı akşamı Kafamda Böcekler Var adlı gösterisi ile Beyoğlu Old City Comedy Club'ta izleyecileri ile buluşmaktadır.İstanbul'un yanı sıra Türkiye'nin farklı bölgelerinde de sahne almaktadır.

Gösterisinde yazılı bir metine bağlı kalmadan , hayatında geçmişten bugüne yaşadığı farklı ve anlatılması gerektiğine inandığı hikayeleri izleyicileri ile paylaşıyor. Yunus Günçe, hayatla ilgili takıldığı noktaları, kafasındaki böcekleri yaşanmışlıklarla pekiştirerek izleyenlerine anlattığı gösterisinde, pek çok hikayeyi izleyenlerine sunuyor.

Hiç Komik Diil 2 2007
Hiç Komik Diil
Kafamda Böcekler Var (2011-...)

Beni İkna Et

Yunus Günçe'nin sunuculuğu ve modaratörlüğünü yaptığı programda ön elemeler ile programa katılmayı hak eden üniversitelerin en başarılı 16 münazara takımı birbirleriyle yarışıyor.Heyecan dolu yarışmada , her hafta 2 ekip kıyasıya tartışıp haklı olduklarına jüri üyeleri ve Yunus Günçe'yi ikna etmeye çalışıyor.Ön elemelerinin kısa süre önce bittiği yarışma 2 Nisan'dan itibaren her cumartesi Cnn Turk ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

Yarışmalar

2004: Ünlüler Çiftliği
2016: Survivor Ünlüler - Gönüllüler

 
AVATAR ATAKAN KİMDİR?

7 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır.

Avatar Atakan kimdir?

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.
Survivor 2016 tüm hızıyla başladı, ödül oyununu bu hafta hangi takım kazandı.Survivor Çağan Atakan Arslan kimdir, hakkında detaylı bilgiler burada. Sivaslı olan boksör Çağan'ın lakabı Avatar. Parkur rekoru kırdı. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na giren ve eğitimine devam eden Çağan Atakan Arslan birçok defile ile dizi ve sinema filmlerinde de oynadı.

Basketbolla başlayan spor hayatına küçük yaşlardan itibaren vücut geliştirme ile devam eden Arslan 17 yaşında dövüş sporlarına merak sardı.  2008 yılından sonra Kickbocks ve  Muay Thai milli takımlarında uluslararsı arenada boy gösterdi. En büyük başarılarından biri ise 2011 2011 IFMA Muay Thai dünya şampiyonluğu. 5000 Özbek’in önünde Özbekistan’da Özbek rakibini finalde nakavt ederek tarih yazdı. Profesyonel güreşde de önemli bir performans göstererek adından Soldier olarak da söz ettirdi… Kickboks hayatının en önemli olaylarından birisiyse Glory ile yaptığı anlaşma… 2014’de Glory debut yapan Atakan Arslan ilk maçını Glory 15 İstanbul’da gerçekleştirdi ve Brezilyalı Jonatan Oliveira ile karşılaştı. 3 round sonrasında usta rakibine puanla kaybetti…

Avatar Atakan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi olan Son Çıkış adlı dizide küçük bir rol almıştır. Televizyon sektöründe istediğini bulamayan Çağkan Atakan Arslan'ın ününe ün kattığı branş ise dövüş ringleri oldu. Sporcu kişiliğinden dolayı yarışmada kondisyon anlamında herhangi bir zorluk çekmeyeceği düşünülen Çağkan Atakan Arslan, özellikle hızlı oluşuyla tanınmıştır.

Ödüller
2013
W.M.C Muay Thai Dünya Şampiyonu[kaynak belirtilmeli]
Muay Thai Türkiye Şampiyonu
Muay Thai Marmara Şampiyonu

Muay Thai İstanbul Şampiyonu


2012

WMAO Dünya Şampiyonu[kaynak belirtilmeli]
Muay Thai Süper Lig Şampiyonu
Muay Thai Türkiye Şampiyonu
Muay Thai Marmara Şampiyonu
Muay Thai İstanbul Şampiyonu
2011[değiştir | kaynağı değiştir]
Muay Thai IFMA Dünya Şampiyonu (Tarihte Ülkeye Altın Madalyayı Getiren İlk Türk)[kaynak belirtilmeli]
Best Muay Thai Süper Ligi Türkiye Şampiyonu
Muay Thai Türkiye Şampiyonu
Muay Thai Marmara Şampiyonu
Muay Thai İstanbul Şampiyonu
Fight Academy İstanbul (Cine5 - İstanbul)

RMO Fight Code İstanbul (Fox TV - İstanbul)

2010

W.O.F World O-Sports Federation Muay Thai Dünya Şampiyonu (İran)[kaynak belirtilmeli]
IFMA Muay Thai Dünya Üçüncüsü (Thailand - Bangkok)
Best Muay Thai Süper Ligi Türkiye Şampiyonu
Muay Thai Türkiye Şampiyonu
Muay Thai Marmara Şampiyonu
Muay Thai İstanbul Şampiyonu
Ring Masters Olimpia (Fox TV - İstanbul)
Ring K-1 World Grand Prix (Fox Tv - İstanbul)

2009

WFFA Free Fight Avrupa Şampiyonu[kaynak belirtilmeli]
Muay Thai Türkiye İkincisi
Muay Thai Marmara Şampiyonu
Muay Thai İstanbul Şampiyonu
Mix Fight 6. Gala Darmstad (Fox TV - Almanya)
Sekizli Turnuva (Eskişehir)
Uçan Fight Arena (Fox TV - Adana)
Uçan Fight Arena (Fox TV - Trabzon)
Kickboks Türkiye Üçüncüsü
Kickboks Marmara Şampiyonu
Kickboks İstanbul Şampiyonu

2008

Muay Thai Marmara Şampiyonu[kaynak belirtilmeli]
Muay Thai İstanbul Şampiyonu
Kickboks Marmara Şampiyonu
Kickboks İstanbul Şampiyonu

2007

Kickboks Türkiye Şampiyonu[kaynak belirtilmeli]
Kickboks Marmara Şampiyonu
Kickboks İstanbul Şampiyonu
Muay Thai Marmara Şampiyonu
Muay Thai İstanbul Şampiyonu

GÖNÜLLÜLER TAKIMININ AKILALMAZ PLANI!

'Survivor 2016'da İbrahim, Serkay ve Efecan, oyunlardaki başarısıyla dikkati çeken rakipleri Nagihan'dan kurtulmaları gerektiğini esprili bir şekilde masaya yatırdılar. Ünlüler takımının 10'a 9'luk skorla kazandığı muhteşem ödül sonrası gönüllüler takımından Serkay, İbrahim ve Efecan arasında çok ilginç bir konuşma gerçekleşti.

Ünlüler takımından Nagihan Karadere'nin başarısına dikkati çeken İbrahim Giydirir, "Nagihan'ı yok etmemiz lazım. Acaba Nagihan'ı gece uyurken yaksak mı? Barakayı mı yaksak? Nagihan'ın olduğu tarafı tutuştursak" ifadelerini kullandı.

Bu sözler üzerine Efecan Dianzenza, "İki tane dokunulmazlık oyunu alırsak Nagihan güzel bir şekilde yanar zaten" şeklinde konuştu. Takım arkadaşlarına destek veren Serkay Tütüncü ise "En azından paçaları tutuşur" dedi.

21 MAYIS ÖDÜL OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

21 Mayıs Cumartesi günkü son ödül oyununda Gönüllüler takımı Survivor 2016’da 11 gün sonra ödül oyununu kazanmaya çok yaklaşmışlardı. Skor 8-8’e geldikten sonra Nagihan ve Damla karşılaştı, iki yarışmacıda dengede ağırlıkları tutmaya çalışıyorlardı ki Nagihan bir anlık konsantrasyon bozukluğuyla diğer elini de tahtaya bıraktı ve faul yapmış oldu, sayı da Gönüllülerin oldu, Gönüllüler 9-8 öne geçmeyi başardı. 

Gönüllüler takımından İbrahim, Ünlüler takımından da Atakan karşı karşıya geldi.  Atakan fazla dayanamadı ve denge tahtasını düşürdü. Böylece Gönüllüler oyunu 10-8 kazandı. 21 Mayıs Survivor ödül oyununda kazanan takım Gönüllüler oldu.

Survivor’da kavga çıktı
Acun Ilıcalı'nın bile paniklediği Semih ve Serkay kavgası kameralara böyle yansıdı.

Survivor 2016 adasında final zamanı yaklaştıkça adadaki yarışmacıların da sinirleri geriliyor. Survivor’un bu akşam yayınlanacak bölümü de bu gerginliğin ne kadar büyük olduğunu ortaya koydu. Son zamanlarda sakin tavırlarıyla dikkat çeken Semih Öztürk dokunulmazlık oyunu sonrası Serkay Tütüncü ile birbirine girdi. Aralarında bir süredir devam eden gerilimin patlak verdiği olayın ve kavganın görüntüleri Survivor 2016’nın bu akşam (23 Mayıs 2016) yayınlanacak bölümünde izlenebilecek. Kafa kafaya gelen ikiliyi sakinleştirmeye çalışan Acun Ilıcalı’nın panik anları ve “Arkadaşlar sakin… Serkay…” uyarısı da dikkat çekiyor.Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü araya girenlere rağmen birbirlerinin üstüne yürümeye devam ediyorlar. Sonunda ikili kafa kafaya geliyor. Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü birbirlerine şiddet uygulama eğilimi ile karşı karşıya gelirken son anda Yattara yetişiyor. Bu sırada Acun Ilıcalı’nın arka fonda sürekli ‘sakin… sakin’ diye bağırdığı duyuluyor.

Semih Öztürk daha önce Zafer’e uyguladığı sinir bozma ve kışkırtma taktiğini Serkay’a uyarladı. Serkay Tütüncü’nün burnuna doğru parmağını sallayarak onu kontrolünü kaybetmeye zorladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.